CELE MAI BIZARE FOBII ALE VEDETELOR

Celebritatile de la Hollywood nu se deosebesc cu nimic de restul oamenilor, mai ales atunci cand vine vorba de fobii. De la frica de zbor sau intuneric si pana la cea de oglinzi, starurile americane sunt pline de spaime dintre cele mai bizare.

In anii `90, Pamela Anderson era considerata una dintre cele mai frumoase femei, fiind adesea invidiata de celelalte reprezentante ale sexului frumos pentru vestimentatie si machiajul perfect. Putini stiu insa ca actrita sufera de spectrofobie. Pamela a marturisit ca ii este frica sa se priveasca in oglinda sau sa vizioneze la televizor un film in care este protagonista. “Atunci cand apare o imagine cu mine la TV, fie il inchid, fie parasesc incaperea”, a marturisit actrita.

 

Matthew McConaughey, laureat cu un premiu Oscar, este o alta vedeta care are o fobie cel putin ciudata. Actorul se teme de usile rotative. Potrivit apropiatilor, el nu intra niciodata intr-o cladire care are o astfel de usa.

Si actorul Johnny Depp sufera de o fobie ciudata, frica de clovni. “Din cauza machiajului nu iti dai seama daca intr-adevar zambesc sau daca vor sa sara la gatul tau. intotdeauna pare ca se ascunde ceva sinistru in spatele acelei masti”, a marturisit el mai de mult. Totusi, spre deosebire de altii, Johnny incearca sa se trateze. Casa lui este plina de costume si poze reprezentand clovni pentru a-l ajuta sa isi depaseasca spaima.

Celebra prezentatoare TV Oprah Winfrey se teme de guma de mestecat. Ea a marturisit ca a dezvoltat aceasta fobie cand era mica, din cauza bunicii sale, care lipea guma mestecata pe mobilier.

In ceea ce o priveste pe Nicole Kidman, ea a marturisit ca fluturii sunt cea mai mare frica a ei. Nicole a povestit ca, atunci cand era mica, prefera sa sara gardul pentru a intra in curtea casei daca pe poarta era un fluture.

 

Sursa www.ziarulring.ro