Cele mai bune femei la pat in functie de zodie

Sexualitatea unei persoane nu mai este un subiect tabu, chiar si in relatiile amoroase se pune pret pe felul in care partenerii se inteleg in pat. Femeile sunt simboluri sexuale si prin mici trucuri pot tine un barbat langa ele.

O femeie care arata bine fizic nu inseamna ca este si buna la pat. Astazi, o persoana emana sexualitate prin felul cum vorbeste sau priveste. Cu timpul a devenit o arta pe care unii o stapanesc mai bine sau nu.

CITESTE SI: Cu ce zodii traiesti cele mai proaste partide de sex

Femeia Berbec

Femeia Berbec este foarte seductiva si selectiva cu partenerii ei. Pentru ea conteaza sa se conecteze mental cu un barbat. Sunt agresive dar stiu sa se modereze. Prefera barbatii macho, dar nu o deranjeaza nici cei sensibili, atata timp cat ei fac primul pas. In dormitor, femeia Berbec este ca o pisica: zgarie si musca. Nu este la fel de experimentata ca si alte zodii, dar se lasa dusa de val.

Femeia Taur

Libido-ul femeilor Taur este puternic si nu se amagesc cu barbati slabi. Cand fac primul pas si sunt acceptate sunt mirate, iar atunci cand sunt refuzate se indeparteaza cu curaj. Sunt active si orientate spre sport. Daca intalnesti o femeie Taur timida, in pat ii vei descoperi latura salbatica. Sunt energice si le place sa incerce cat mai multe pozitii.

Femeia Gemeni

Zodia Gemeni este una masculina, deci femeile Gemeni sunt mai apropiate de sex. Oriunde merg ele urmaresc sexul si isi seduc partenerii. Nu este modesta si ii place sa vorbeasca murdar pentru a ajunge unde trebuie. Femeia Gemeni poate avea doi parteneri in acelasi timp.

Femeia Rac

Femeia Rac iubeste sa ofere si sa primeasca senzatii fizice. O recunosti dupa energie si o vei gasi mereu in spatii deschise. Activitatea ei preferata este sa se strecoare cu partenerul intr-o gradina si sa faca sex. Fiind in natura si facand ceva natural este o dubla placere pentru ea.

Femeia Leu

Femeia Leu este plina de viata si atrage barbatii cu usurinta. Ii plac aventurile si vrea sa experimenteze cat de mult poate. Femeia Leu este dornica sa isi multumeasca partenerul din punct de vedere sexual. Schimba des pozitiile si ii place sa isi exerseze creativitatea sexuala. Ea nu va folosi niciodata sexxul ca forma de manipulare.

Femeia Fecioara

Cu un simt tactil si olfactiv foarte bine dezvoltat, femeia Fecioara este cea mai fertila dintre zodii. Iubesc dansul seductiei si se bucura de fiecare aventura. Punctele excitante sunt spatele, gatul si tamplele. Femeilor Fecioara le place sa fie trase usor de par, iar cu putina violenta verbala fac lucrurile mai picante in dormitor.

Femeia Balanta

In imprejurarile intime, femeia Balanta este romantica, cauta intotdeauna muzica ambientala potrivita, florile, mancarea. Se bucura de sex daca partenerul se bucura si el, dar este timida sa vorbeasca despre asta. Se asteapta de la barbati sa stie cum sa o satisfaca. Daca totusi nu obtine ce vrea, poate da indicatii intr-un mod nonconformist si dragut.

Femeia Scorpion

Asociata cu apa, femeia Scorpion emana multa caldura sexuala si cauta placeri necunoscute. Daca partenerul nu vrea sa ii urmeze directiile, ea il va obliga. Pentru ea, sexul inseamna putere si il asociaza cu banii, psihologia si cultura. Ea nu se indragosteste, dar isi permite sa se joace cu barbatii, astfel se descopera pe sine. Se foloseste de relatiile intime nu doar pentru trup, dar si pentru suflet.

Femeia Sagetator

O data ce ai pus mana pe o femeie Sagetator iti vei dori sa se intoarca pentru mai mult. Energia sexuala o concentreaza in jurul ei si cauta in primul rand sa se satisfaca pe ea. Este sensibila la toate sentimentele implicate in acest proces si uneori se excita doar de la o strangere de maini.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn face dragoste, nu sex. Nu ii plac aventurile si investeste mult intr-un partener. Pentru femeia Capricorn, preludiul inseamna cuvinte dragute si mancare buna. Ii place sa isi rasfete partenerul nu doar pentru el, ci pentru a se simti ea o fiinta sexuala. Femeile Capricorn nu fac sex niciodata in spatiile publice.

Femeia Varsator

Femeia Varsator cauta barbati care sa se potriveasca mental cu ea. Isi surprinde partenerul cu pozitii care mai de care mai complicate si este deschisa la orice. Ii place sa domine si face primul pas atunci cand are dispozitia necesara. Romantismul si atmosfera nu sunt importante, insa pune pret pe senzatiile fizice.

CITESTE SI: Ce obsesii au femeile, in functie de zodie

Femeia Pesti

Femeile Pesti sunt atrase de partenerii care nu par a fi interesati de ele si care, totusi, o curteaza. Este ospitaliera cu partenerii ei si ii rasfata. Nu pune pret pe atmosfera, dar ii plac lenjeriile din materiale luxoase.

 Sursa:yve