Cele mai bune NEVESTE in functie de ZODIE. Femei care fac BARBATI din BAIETII MAMEI

In spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica. Dar cum afli daca femeia de langa tine are sanse reale la titlul „Consoarta Perfecta”?

Inainte sa mearga la o intalnire, barbatii ar trebui sa afle care este semnul zodiacal al femeii pe care o plac si sa faca o mica cercetare, potrivit site-ului womenzodiac. Unele femei pot fi SOTII IDEALE, in timp ce altele sunt mai potrivite pentru distractie sau prietenie. Dupa cateva cercetari astrologice, detaliile ascunse despre personalitatea sa nu vor mai fi un secret.  

Cele mai bune neveste in functie de zodie:

Femeia BERBEC, GOSPODINA DESAVARSITA

Femeile Berbec sunt extrem de pozitive, optimiste si muncitoare. Dupa cateva intalniri, daca este convinsa ca meriti, te va surprinde cu iscusinta ei gospodareasca si-ti va gati o friptura demna de restaurantele cu stele Michelin. Nativele acestei zodii pot fi foarte bune sotii si mame. Cu toate acestea, sunt destul de temperamentale si impulsive si nu accepta sa ocupe locul al doilea in viata barbatului pe care il iubesc.  

CITESTE SI: COMPATIBILI PANA LA MOARTE. 5 COMBINATII DE ZODII CARE SE POTRIVESC DE MINUNE

Femeia GEMENI este SUFLETUL FAMILIEI

Femeile nascute sub semnul Gemenilor se dedica intru totul familiei si se pricep de minune sa se faca adorate. Le plac provocarile si barbatii care pleaca des in delegatii de serviciu, fiind foarte independente. Desi are o personalitate extrem de placuta, are defectele ei. De exemplu, in cazul „razboaielor” din cuplu, arma ei preferata este sexul. Este suficienta o lenjerie sexy si te va face sa uiti complet ca ti-a golit conturile bancare ca sa redecoreze sufrageria.  

Femeia RAC, BINEFACATORUL DIN UMBRA

Nativele Rac se incadreaza in categoria sotiilor perfecte. Aceste femeii isi vor astepta intotdeuna sotii cu zambetul pe buze si cina aburinda pe masa. Le place sa isi ajute partenerul sa straluceasca si nu tin neaparat sa isi vada numele trecut pe diplomele de merit sau trofeele castigate de acesta, cu ajutorul lor. Ii place stabilitatea si pastreaza orice are o importanta sentimentala cat de mica, de la poze, la servetelul cu care te-ai sters la gura atunci cand ti-a gatit prima data. Totusi, poate fi uneori extrem de dramatica si o santajista sentimentala de prima clasa.  

CITESTE SI: CE BAUTURA TI SE POTRIVESTE IN FUNCTIE DE ZODIE? AFLA!

 

Femeia FECIOARA ESTE EXTREM DE GRIJULIE

Fecioarele au o afinitate pentru barbatii fara spirit de aventura. Daca esti profesor sau doctor si te dedici muncii tale fara a cauta adrenalina, va fi sotia perfecta pentru tine. Este foarte blanda, grijulie si conectata la realitate. Cu toate acestea, crede in Feti Frumosi, in intalniri predestinate si dragoste adevarata. Defectele ei constau in faptul ca poate deveni pisaloaga, critica si rautacioasa, mai ales daca iti lasi sosetele prin bucatarie, nu in sertarasul pe care ti l-a ordonat cu atata grija.   

Femeia SCORPION IMPARTE TOTUL cu barbatul iubit

Nativele Scorpion sunt firi extrem de puternice. Sunt increzatoare si rafinate, prietenoase, dar totodata rezervate. Ar merge pana in panzele albe pentru familie si ii place sa imparta totul cu barbatul de langa ea. Nu se da la o parte cand vin vremuri grele. Totusi, are un orgoliu de neclintit si o infrangere verbala din partea ei va fi mai rea decat o bataie crunta.   

CITESTE SI: GEMENII IUBESC BANII, IAR SCORPIONII, DUSMANII. AFLA CE INDRAGESTE CEL MAI MULT ZODIA TA

 

Femeia PESTI se transforma in „RECHIN“ ca sa-si protejeze barbatul

Pentru femeia Pesti, fericirea partenerului este extrem de importanta, dar are, la randul ei, nevoie de un cavaler care sa o protejeze de lumea rea. Este foarte altruista, devotata si intelegatoare si, desi pare slaba si neajutorata, are o structura de otel. Se poate transforma cu usurinta dintr-un pestisor neajutorat intr-un rechin de temut pentru cel pe care il iubeste. Totusi, personalitatea ei naiva si escapista o transforma deseori intr-o adevarata martira, o bocitoare profesionista care va uda toate piesele de mobilier din casa cu lacrimile sale necontenite.  

Sursa foto: programata