Cele mai bune zodii la pat in 2016

Poate ca ai observat deja anumite tipare cand vine vorba despre dragoste, dar nu te-ai gandit niciodata ca poate este vorba despre zodia in care se afla partenerul tau. Da, aparent si zodia poate influenta modul in care se comporta o persoana in pat. Fie ca este mai indraznet, mai retras, mai sincer sau mai politicos, totul are de a face cu zodia sa. Urmatoarele zodii fac parte din topul celor mai bune zodii in pat.

Scorpion

Aparent, Scorpionul este un vulcan. Nu incerca sa te impotrivesti pentru ca lui ii place tocmai partea de subordonare. Vrea sa fie sef, sa te controleze, sa iti comande ce sa faci. Daca este multumit de tine, ai sanse sa il faci al tau pe viata. In caz contrar, s-ar putea sa il mai imparti cu cativa parteneri. Scorpionului ii place sa incerce absolut orice, este usor violent. Te poate face sa uiti ce inseamna tact sau discretie, asa ca fiti atenti la ce asteptari aveti.

CITESTE SI: Ce e mai atragator la tine in functie de zodie

Balanta

Balanta este de asemenea foarte indrazneata in pat, insa ai mare grija. Daca nu este satisfacuta, are obiceiul de a-si cauta alti parteneri. Acest semn zodiacal este recunoscut pentru faptul ca isi face mai multe relatii in acelasi timp. Se poate uita in ochii tai si sa-ti spuna cu un ton foarte dulce ca nu te va insela niciodata, cand, in realitate, deja are planuita o seara romantica alaturi de altcineva. Balantele nu sunt atat de inventive cand vine vorba de fantezii sexuale. Prefera sa fie politicosi, ba chiar sa ascunda adevarul decat sa il raneasca pe partener. Este foarte obisnuit pentru balante sa aiba relatii sexuale in locuri ciudate.

Berbec

Berbecii sunt niste bombe gata sa explodeze. Ei sunt interesati de actul sexual in sine, si nu de povesti de iubire, asa ca nu cauta la ei romantismul sau pasiunea. Sexul pentru ei este un joc in care isi urmaresc prada, o vaneaza, o domina. Adora provocarile si daca devin plictisiti de un partener, vor cauta intotdeauna o aventura. Sunt usor excentrici. Nu te astepta ca un Berbec sa isi mai aminteasca numele tau dupa o escapada de acest gen. Este important ca ei sa nu isi piarda interesul pentru persoana de langa ei.

Gemeni

Lucrul favorit al acestei zodii este sa vorbeasca despre sex, dar sa lase actul in sine pe mai tarziu. Acest lucru ii face sa se bucure din plin de o partida, adora flirtul si vor sa atraga atentia persoanelor de sex opus. Sunt foarte imprevizibili si au o multime de idei despre sex. S-ar putea sa ii gasesti in lift, intr-un loc foarte aglomerat, unde oricine i-ar putea vedea, in subsolul unui club, in parc, sau in orice alt loc dubios. Multi dintre ei experimenteaza si cu parteneri de acelasi sex, dar doar din curiozitate.

Pesti

Pestii nu sunt greu de multumit. De fapt, ei vor sa ii faca pe plac partenerului. Orice iti doresti, ei sunt gata sa iti ofere. Singura lor cerere este sa fii loial pentru ca sunt si foarte gelosi. Barbatii din aceasta zodie sunt recunoscuti ca fiind usor afemeiati, asa ca trebuie sa fii atenta cu ei. In general, Pestii se tem ca povestea lor de dragoste se va termina foarte repede si de aceea tind sa isi faca rau singuri. Ei vad sexul intr-un mod romantic, ca o experienta de care se bucura din plin. Pentru ca ei sa fie pe deplin impliniti, este nevoie si de o legatura emotionala.

Capricorn

Aceste persoane stiu foarte bine sa isi ascunda sentimentele deci devine greu pentru ceilalti sa isi dea seama ce isi doresc cu adevarat. Nu te astepta la complimente din partea Capricornilor. Ei au un apetit foarte dezvoltat si pot face sex toata noaptea, dar daca se intampla sa nu aiba chef, pot deveni foarte egoisti si plictisitori. Totusi, poti conta pe ei oricand pentru ca daca reusesc sa iasa din carapacea lor, devin foarte sentimentali si draguti.

Sagetator

Sagetatorii sunt foarte inventivi si aventurosi cand vine vorba despre sex. Ei adora sa isi excite partenerul, sunt jucausi si se bucura de act din plin. Daca reusesti sa treci peste atitudinea distrata a lor, vei descoperi un iubit pasional si dedicat. Ei cauta pe cineva in care pot avea incredere deplina, chiar daca nu iti vor arata niciodata faptul ca nu se incred in tine. Au darul de a se pune in valoare si sunt interesati de calitate si de cantitate. Daca gasesc partenerul potrivit, pot oferi totul fara a cere ceva in schimb.

CITESTE SI: TOP 5 zodii carora le este menita nefericirea! Ce spun astrele despre cauze?

Rac

Racii adora sexul dupa o masa buna, intr-un loc confortabil. Ei sunt atrasi de oamenii carora le plac copiii si uneori se simt vinovati din acest motiv. Sunt foarte romantici si delicati. Prefera sa isi satisfaca intai partenerul si ar da orice sa il vada fericit. Ei prefera sexul cu un partener stabil pentru ca pun toate sentimentele pe care le au in actul in sine, dar complimentele si saruturile ii enerveaza. De asemenea, prefera locurile intunecate pentru ca atunci se pot manifesta cel mai bine.

 Sursa:yve