IUBITA TE SPERIE IN PAT? CELE MAI CIUDATE DEVIATII SEXUALE ALE FEMEILOR

Deviatiile sexuale nu sunt fetisuri, actele sexuale deviante nu parasesc fagasul normalului, ci sunt catalogate astfel de catre specialisti pentru ca mai putin de 10% din populatie le practica. Deviatiile sexuale sunt necesare pentru evolutia personala, dar si in societate. Afla mai multe despre deviatiile sexuale si care sunt cele mai ciudate, intalnite la femei!

Cum devine un act sexual normal o deviatie

Psihologii spun ca o deviatie sexuala este un act sexual normal, nu un fetis, nu o parafilie, inca care nu este atat de raspandit in populatie. Spre exemplu, homosexualitatea este considerata o deviatie, pentru ca doar 5% dintre barbati o practica, la nivel global. Pe de alta parte, bisexualitatea nu mai este o deviatie, pentru ca 15% dintre oamenii din lume sunt bisexuali.

Sexsomnia
Aceasta deviatie este definita de psihologi ca un comportament sexual in timpul somnului. Femeile care au aceasta deviatie sexuala se comporta ca somnambulii: se ating, se masturbeaza si chiar fac sex cu partenerii in timp ce dorm, iar in unele cazuri pot deveni chiar agresive. Cand se trezesc, insa, nu isi amintesc de ceea ce au facut in timpul noptii.

CITESTE SI: Cinci SFATURI despre SEX date chiar din gura lor. Vezi ce trebuie sa faci ca sa-l dai gata in pat

Nimfomania
Nimfomania, sau hipersexualitatea, este o deviatie sexuala. Nu este un fetis, pentru ca femeile nimfomane nu simt placere doar datorita faptului ca fac mult sex, ci sunt dependente fizic de interactiune in acest fel. Este o nevoie fizica pe care trebuie neaparat s-o satisfaca, lasand pe plan secundar emotiile si sentimentele.

Exhibitionismul
Putini oameni fac acest lucru pentru a se excita sexual – chiar si pana la orgasm – de aceea exhibitionismul este o deviatie sexuala. Spre deosebire de barbati, femeile isi pot expune corpurile mult mai usor, cum ar fi prin articole vestimentare foarte sumare, decolteuri adanci, fuste foarte scurte sau lipsa lenjeriei intime. Barbatii nu se pot imbraca la fel, de aceea exhibitionismul este o deviatie sexuala mai raspandita in randul femeilor.

Swinging-ul
Este considerat deviatie sexuala si presupune schimbul de parteneri in scopul actelor sexuale – insa asta nu inseamna ca daca tu si iubitul tau vreti sa faceti schimbi de parteneri cu un alt cuplu ca trebuie sa faceti sex, ci va puteti limita la petting, sarutari sau mimari ale actelor sexuale.

CITESTE SI: Vrei SEX INCENDIAR Invata sa-i VORBESTI MURDAR IUBITULUI TAU 

Sex in trei, orgia
Sexul cu alte doua sau mai multe persoane este, la fel, considerat o deviatie sexuala. Nu multi sunt atat de deschisi incat sa se poata bucura de astfel de experiente, fara ca mai tarziu sa existe resentimente si gelozii. Daca intr-un cuplu, barbatul este cel care viseaza la sex in trei, femeia este cea care initiaza (sau permite) o experienta sexuala de acest gen.

Sursa www.unica.ro