Cele mai CIUDATE fetisuri de care ar trebui sa stii

Ti-ai imaginat cumva ca le-ai citit pe toate? E foarte posibil sa descoperi lucruri incredibil de interesante, despre care sigur nu stiai nimic.

Iata care ar fi cele mai ciudate fetisuri:

1. Sitophilia

Esti considerat sitophil cand orice produs alimentar ti se pare sexy si vrei sa-l introduci in partida de sex cu iubita ta. Ba mai mult de atat, friptura de porc ti se pare sexy? E clar, ai un fetis ciudat.

2. Vampirism

Oamenii excitati de idea de a bea sange sufera de vampirism, un fetis cu totul si cu totul dubios. Si da, acesti indivizi iubesc sa satisfaca o femeie in timpul menstruatiei.

3. Klismaphilia

Clisma este folosita inainte de nastere si inainte de a filma un film porno. Daca insa te excita acest lucru si poti avea orgasm in timpul clismei, inseamna ca ai un fetis.

4. Hierophilia

Oamenii excitati de obiecte sacre sau religioase cum ar fi: cruci, altarul unei biserici, imagini religioase etc au un fetis incredibil de ciudat.

5. Urophilia

Nu este atat de ciudat precum celelalte fetisuri insa nu este nici normal. Acest fetis presupune urinarea pe alta persoana sau pe sine.

6. Necrofilia

…activitate sexuala cu o persoana moarta.

7. Eproctophilia

Acesta este un fetis bizar si presupune excitarea prin flatulenta. Unii chiar mananca varza si fasole pentru a se excita atunci cand au gaze.

8. Emetophilia

Te excita voma? Atunci te-ai ales cu fetis pe cat de bizar, pe atat de nesanatos, pentru ca declansarea vomei duce la leziuni grave.

9. Coprophilia

Aceste persoane sunt excitate de mancarea fecalelor umane. Intoxicatiile pot aparea din cauza acestui fetis.

Sursa text: sexgen.showbiz.ro