CELE MAI DISTRACTIVE JOCURI EROTICE ALE VERII. CARE ESTE PREFERATUL TAU?

Temperaturile au crescut, iar sexul nu mai este la fel de placut cand incepi sa transpiri din primul minut in care v-ati urcat in pat. E cazul sa pornesti aerul conditionat si sa incepeti un preludiu sexy si distractiv in acelasi timp. Iata ce jocuri sa incerci vara aceasta:

Cu gheata si un ventilator

Aveti nevoie de gheata, un ventilator, o sticla cu pulverizator si o pereche de catuse. “Jocul” este foarte simplu, el trebuie sa iti prinda mainile la spate cu catusele si apoi sa va gasiti pozitii confortabile ca sa-i faci sex oral. Ventilatorul va face vant in directia ta, din fata, cat sa nu-ti intre parul in gura. In sticla cu pulverizator puneti apa cu cuburile de gheata, iar atunci cand ti se face prea cald, el te poate uda…

CITESTE SI: 5 TIPURI DE SEX PENTRU O VIATA SEXUALA ASA CUM ITI DORESTI

Cu colacul in apa
Daca mergeti la mare sau la piscina – si nu mai este nimeni in jur – va puteti catara amandoi pe un colac care sa va tina la suprafata. Mai aveti nevoie de un inel vibrator pe care il pui la baza penisului sau inainte sa intrati in apa. El sta intr-o pozitie comoda, pe colac, iar tu deasupra lui si de aici distractia poate incepe.

Cu ce il atingi
Aveti nevoie de un sal si ulei de masaj. Leaga-l la ochi cu salul, dezbraca-l si porneste jocul. Unge-te cu uleiul aromat pe sani, pe varful degetelor, pe nas etc. si mangaie-l pe gat, pe spate, pe umeri… Daca ghiceste cu ce parte a corpului tau l-ai mangaiat, acea parte devine cucerirea lui. Continuati pana te “cucereste” toata sau “preda-te”, cand simti ca incepe un “razboi” fierbinte.

CITESTE SI: Cele mai tari 3 POZITII SEXUALE inspirate din filmele erotice 

Un spectacol incitant
Lasa la o parte rusinea si inhibitiile! Ofera-i iubitului tau un spectacol erotic unde singura “artista” esti tu. Invita-l sa stea comod pe un fotoliu, in semi intuneric, in timp ce tu, imbracata sexy, te asezi in pat si te masturbezi in pozitii senzuale si cu miscari lascive. Fii sigura ca acest spectacol il va va excita la maxim. Apoi lasa-l pe el sa urce “pe scena”, in timp ce tu urmaresti numarul lui.

Sursa unica