Cele mai erogene zone care iti condimenteaza viata sexuala

In orice cuplu, pasiunea se stinge partial atunci cand deveniti prea familiari si predictibili unul pentru celalalt. Nu este vorba doar de recunoasterea trupului celuilalt, ci si de faptul ca adoptati aceeasi rutina sexuala plictisitoare, predictibila, cum ar fi sa faceti mereu sex in aceeasi pozitie, pe intuneric, in serile de sambata. Exista multe zone erogene necunoscute pentru foarte multi dintre noi, iar pentru a-ti „agita” viata sexuala, trebuie sa le descoperi pe fiecare dintre ele!

Zona erogena 1: de la incheietura mainii si pana la subsoara

Concentrarea atentiei asupra acestei zone aparent neinteresante este o modalitate excelenta de a incepe preludiul. Subsuoara este o zona foartte sensibila pentru ca acolo piele este subtire.

CITESTE SI: Sfaturi practice pentru sexul in vacanta

Zona erogena 2: de la pleoapa la tampla

Pleoapa si portiunea de deasupra ei au o concentratie mare de terminatii nervoase, prin urmare, saruturi usoare de-a lungul arcadei pleoapei si tampla sunt o modalitate grozava de a initia preludiul. Pielea dintre colturile exterioare ale ochilor si pometii obrajilor este si ea foarte sensibila. Dupa cateva sarutari pasionale, lasati-va buzele sa rataceasca pe chipul partenerei/partenerului, concentrandu-va asupra acestor zone.

Zona erogena 3: de la obraji la barbie

Obrajii si barbia sunt zone remarcabil de sensibile. Treceti-va bland dosul palmei peste obrazul partenerei/partenerului, atingandu-i sau urmarindu-i conturul buzelor. Apoi atingeti-i usor barbia cu degetele, prinzand-o cu blandete intre ele si aducand-o catre voi pentru a o saruta delicat.

Zona erogena 4: de la urechi la gat

Urechile sunt una dintre zonele placerii de care lumea uita cel mai adesea, dar multi oameni sunt extrem de sensibili in zona din spatele urechilor si pe lobii acestora. Folosind saruturile insotite de atingeri cu limba sau atingeri usoare cu degetele, urmariti conturul pliurilor urechilor si indreptati-va in jos, in spatele gatului.

Zona erogena 5: de la gat la umar

Indiferent ca va vine sau nu sa credeti, aceasta este zona erogena principala! Multi barbati si majoritatea femeilor sunt complet excitati prin stimularea regiunii cuprinse intre spatele si partile laterale ale gatului si capatul omoplatilor. Unele femei au mentionat chiar ca au ajunss la orgasm doar in urma stimularii acestei portiuni!

Zona erogena 6: drumul catre comoara

Aceasta zona este mai pronuntata la femei decat la barbati. Ea consta in pliul sau linia care se intinde peste abdomenul inferior al femeii, de la un os al bazinului la celalalt, trecand chiar pe deasupra varfului regiunii acoperite cu par pubian (atunci cand acesta nu este indepartat). Asigurati-va ca gura si degetele voastre exploreaza aceasta „carare” inainte de a ajunge la organele ei genitate. Exista si multi barbati carora le place sa fie stimulati in aceasta zona.

CITESTE SI: TOTUL DESPRE SEX: Top 3 SCENE SEXUALE incredibile din LITERATURA

Zona erogena 7: pliul sacral

Acesta este mai pronuntat la femei, chiar daca unii barbati pot considera si ei placuta stimularea in aceasta zona. Este vorba de cuta dintre curbura feselor si partea de sus a coapselor, numita si „pliul sacral”. Atingerile ritmice sau trecerea unui deget de-a lungul acestei cute produce, de obicei, un raspuns erotic puternic.

Zona erogena 8: interiorul coapselor

Aceasta este penultima zona erogena, ultima dintre zonele stimulate inainte de a trece la organele genitale. Totusi, nu o treceti cu vederea, pentru ca sarutarile delicate si atingerile usoare cu varful degetelor pornind de la genunchi si pana la organele genitale (dar fara a le include) vor maximiza anticiparea si nerabdarea sexuala. Natura provocatoare a acestor atingeri va fi scanteia care va aprinde focul pasiunii, de vreme ce anticiparea este ingredientul esential al starii de excitatie absolute.

 Sursa: csid.ro