Cele mai extravagante achiziții ale vedetelor de la Hollywood! Obiectele bizare pe care au plătit o avere

De obicei, vedetele nu se sfiesc sa isi cheltuiasca salariile impresionante pe obiecte luxoase, insa unele dintre ele au reusit sa surprinda intregul Hollywood cu achizitiile extravagante, potrivit Insider.

Fie ca vorbim de un craniu de dinozaur pentru care au licitat doi dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood sau cumparerea unui intreg oras, iata unele dintre cele mai neobisnuite achizitii ale vedetelor.

Ashton Kutcher, 200.000 de dolari pentru un bilet in spatiu

In 2012, Kutcher a vrut sa fie cel de-al 500-lea pasager la bordul navetei spatiale a lui Richard Branson, scrie Business Insider.

Nicolas Cage, 276.000 de dolari pentru un craniu de dinozaur furat

Cage nu a fost singurul actor ce si-a dorit obiectul neobisnuit – el s-a confruntat cu Leonardo DiCaprio in cadrul licitatiei si a iesit invingator. In 2007, Cage a devenit proprietarul unui craniu de Tyrannosaurus bataar, ce a trait acum acum 67 milioane de dolari, insa a fost nevoit sa renunte la el in 2015, dupa ce s-a aflat ca fosila a fost furata din Mongolia de un contrabandist.

Celine Dion, 2 milioane de dolari pentru un umidificator

In cadrul concertelor sustine la Caesars Palace, in Las Vegas, Dion a cerut hotelului sa instaleze un umidificator extrem de scump pentru “a-si proteja vocea in clima extrema a desertului”.

Lady Gaga, 50.000 de dolari pentru un dispozitiv de respingere a fantomelor

Potrivit E! News, in 2010, Gaga a cheltuit 50.000 de dolari pentru un cititor electromagnetic capabil sa o protejeze de fantome.

Johnny Depp, 30.000 de dolari pe luna pentru vin

Depp a avut mai multe achizitii extravagante de-a lungul timpului, printre care si un yacht de 18 milioane de dolari (pe care i l-a vandut ulterior autoarei J.K. Rowling), insa “alocatia” de 30.000 de dolari pe luna pentru vin e una dintre cele mai neobisnuite.

Kim Basinger, parte dintr-o investitie de 20 de milioane de dolari pentru un oras din Georgia

In 1989, alaturi de alti investitori, Basinger a cumparat 708 hectare ale unui oras din Georgia, statul american in care s-a nascut. Investitia de 20 de milioane de dolari urma sa fie transformata intr-o atractie turistica si un studio de film, insa orasul a fost scos la licitatie in 1995, dupa ce Basinger a declarat faliment.