CELE MAI FIERBINTI 3 POZITII SEXUALE pe care trebuie sa le incerci pe PLAJA – ATENTIE, imagini explicite!

N-ai timp de concedii anul acesta insa un weekend in Vama Veche sigur iti permiti si daca tot ajungi la mare de ce sa nu profiti din plin de asta?

Nu este indicat sa faci sex pe plaja insa sigur te-ai gandit ca ar fi o idee buna. Noi ti-am pregatit 3 pozitii ideale pentru o partida fierbinte de sex pe plaja.

Citeste si: CELE MAI TARI 3 POZITII SEXUALE pentru un concediu FIERBINTE – ATENTIE, imagini explicite!

Iata-le:

1. Pozitia CAINELE TURBAT

Aceasta pozitie este o varianta a celebrei pozitii DOGGY STYLE dar adaptata pentru atunci cand te grabesti si esti pe plaja (de exemplu). Ea sta in pozitia doggy style insa pe coate iar EL o penetreaza de la spate incercat sa se muleze perfect pe corpul ei usor curbat.

2. Pozitia PROPUNERE INDECENTA

Pozitia este destul de dificila dar merita sa o incerci. Inghenunchiati amandoi iar el va pune piciorul stang in fata (ca si cum ar cere pe cineva de sotie) iar ea va face acelasi lucru. Ea trebuie sa se lase usor pe spate pentru o penetrare mai usoara.

3. Pozitia ARCULUI

Iata o pozitie incredibil de incitanta si senzuala. El sta in sezut cu picioarele intinse iar ea vine deasupra lasandu-se pe spate. Penetrarea este de vis iar orgasmul la fel.

sursa foto: eva.ro