Cele mai FITOASE vedete din ROMANIA – afla care sunt

Se intampla si la noi sa descoperim ca unele vedete din Romania incep sa faca fite cand nu e cazul si nici momentul.

Din declaratiile altora am descoperit care sunt cele mai fitoase vedete de la noi.

Iata:

1. Connect-R

“Connect-R e ca un ghimpe in coaste, la “Next Star”. Cred ca il mai tin in emisiune pentru ca mai are contract si popularitate. Dar ii scoate din sarite pe cei din echipa pentru ca facem cam ce vrea, nu ce i se spune.

Citeste si: ELENA UDREA face primele DECLARATII OFICIALE despre sarcina ei

Are replicile lui, nu prea asculta si nu prea e de acord sa faca ce spun producatorii. Face nazuri, mofturi si comenteaza. Cred ca i s-a cam urcat “vedetismul” la cap, asta e parerea celor din echipa. Oricum, si daca nu va mai fi dorit la “Next Star”, Relu (n.r. Connect-R) nu-si face probleme pentru ca are de unde castiga bani frumosi. Are concerte la greu, iar Misha se pregateste sa revina pe scena”, sursa wowbiz.ro.

2. Lora

“Pe Lora nu prea o mai suporta nimeni pentru ca e fitoasa, ingamfata. Se crede mare cantareata, mare diva… Are figuri mai mari decat alte persoane care ar avea motive sa aiba figuri, vedete in adevaratul sens al cuvantului. Cred ca i s-a urcat succesul la cap. Singura care-i inchide gura este Maria Buza. Actrita este o tipa inteligenta care stie exact ce sa spuna si cand sa spuna. Lora nici nu cred ca se prinde de multe ori ce vrea sa spuna Maria Buza. De cele mai multe ori, blonda ramane fara cuvinte.

E si normal, ca Maria are replici inteligente. Ceilalti se prind ca Maria Buza o taxeaza pe Lora cu fiecare ocazie. Cand Lora a interpretat-o pe Mihaela Runceanu, a reusit sa-i lase pe toti cu gura cascata. A fost intrebata cum s-a simtit in momentul in care a interpretat o piesa de-a celebrei Mihaela Runceanu si Lora a zis ceva de genul: “Foarte bine, dar mie imi place sa fiu Lora”. Toti au ras, va dati seama”, sursa Intact.

3.Delia Matache

“Eu i-am dat avansul la un concert, era ca si batut in cuie. Trebuia sa cante la mine in club, dupa ora 1.00 noaptea. Am asteptat-o pana la 3.00 si nu a venit. Imi spunea ba ca e pe drum, vine din nu stiu ce oras, unde a avut un concert, ba ca ajunge in jumatate de ora. La ora 4.00, managerul ei mi-a propus sa aman concertul pentru seara urmatoare pentru ca Delia e obosita de pe drum, plus ca a mai avut concert. Am zis ca nu pot pentru ca ma fac de rusine, stric reputatia clubului.

Citeste si: Unul dintre cei mai faimosi actori din lume arata INCREDIBIL de rau la batranete – fotografii in articol

Eu am anuntat acest spectacol, am facut pliante, afise, am investit bani, lumea a venit ca sa o vada cantand. Pana la urma a venit pe la 4.30 dimineata cand majoritatea oamenilor plecase deja. Si nu sunt singurul. Am un amic care i-a dat avans Deliei si ea nu s-a dus sa onoreze invitatia. Daca nu poti amana concertul, iti da avansul inapoi.

In Bucuresti, la cluburi, localuri, s-a dus deja vorba ca Delia e cam neserioasa si lumea se fereste sa o mai invite. Inteleg ca filmeaza pentru proiectele de televiziune in care e implicata, dar ca sa castigi respect si sa-ti faci un nume, trebuie sa ai cuvant, sa fii serios. Concerte cu Delia am mai avut si acum cativa ani, dar atunci era mai serioasa”, spune patronul unui local din Bucuresti, pentru wowbiz.ro.

sursa articol: ele.ro