Cele mai frumoase imagini cu BUCURESTIUL, premiate la HANUL GAVROBENI

Cele mai frumoase imagini cu Bucurestiul au fost prezentate la Hanul Gabroveni, trei FOTOGRAFI AMATORI care au participat la concursul “BUCURESTIUL MEU” fiind premiati.

Premiul I, care a constat intr-o camera video MIO, a fost acordat ANEI DUMITRU, premiul al II-lea — lui ALBERT DOBRIN si premiul al III-lea a revenit lui ALBERTO GROSESCU.

Concursul a fost organizat de Bucuresti 2021 si Bucuresti Optimist. Timp de doua saptamani, bucurestenii au fost provocati sa trimita cele mai bune fotografii cu orasul si sa arate cum vad ei Bucurestiul secret: locuri de suflet, personaje colorate, initiative care fac din Capitala un oras viu si trepidant.

CITESTE SI: RATB cere CGMB majorarea tarifelor si gratuitate doar pentru pensionarii care au pana in 1 500 lei

In perioada 14 — 30 iulie, peste 35 de fotografi amatori au trimis imaginile lor. Fotografiile surprind viata de noapte a orasului, cladirile lui reprezentative, dar si locurile mai putin cunoscute.

Fotografiile au fost expuse intr-o expozitie colectiva la parterul Hanului Gabroveni si vor fi urcate in aplicatia “BUCURESTI. ALBUM DE FAMILIE” de pe website-ul organizatiei Bucuresti 2021, ce surprinde Capitala, de-a lungul timpului, sub toate aspectele sale.

Concursul “Bucurestiul meu” face parte din evenimentele organizate in cadrul candidaturii orasului la titlul de CAPITALA CULTURALA EUROPEANA in 2021.

Expozitia cu fotografiile inscrise in concurs va fi deschisa pentru public pana pe 31 august, la parterul HANULUI GABROVENI. Intrarea este libera.

Sursa foto: facebook Hanul Gabroveni