Cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului. Care sunt cuplurile perfecte

Putine zodii se potrivesc intrele ele 100%. Conform astrelor, fiecare semn zodiacal are propria sa jumatate. Descopera care este a ta si cum sunt definite cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului.

1. BERBEC & SAGETATOR
Temperamentul coleric al Berbecului si agitatia Sagetatorului pot face casa buna impreuna. Dragostea lor poate fi definita ca o dragoste cu nabadai, insa este cel mai frumos lucru care li se poate intampla. Niciunul dintre cele doua semne zodiacale nu poate concepe o poveste de iubire fara putina adrenalina. Sagetatorul suporta destul de bine toanele si capriciile Berbecului, iar Berbecul stie sa aprecieze capacitatea empatica a partenerului Sagetator.

CITESTE SI: Top 3 zodii de barbati care stiu cum sa atinga o femeie

2. FECIOARA & CAPRICORN
Fecioara si Capricornul formeaza una dintre cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului. Amandoi au cam aceeasi viziune despre viata: sunt doua firi practice care pot face bani impreuna cladindu-si un viitor stralucit. Spre deosebire de rationalul Capricorn, Fecioara vine si cu o parte emotionala foarte profunda, ce contribuie la ”umanizarea” pragmaticului nativ Capricorn.

3. TAUR & SCORPION
Amandoi au un respect pentru viata simpla, traditionala. Amandoi se angreneaza in proiecte pe care vor sa le duca la capat fara ajutorul celorlalti. Taurul il invata pe Scorpion, in foarte multe situatii, sa nu dramatizeze foarte mult situatiile. Personalitatea histrionica a Scorpionului este usor schimbabila in preajma unui Taur, care ofera multa iubire, energie pozitiva si vitalitate, exact ceea ce isi doreste cel mai tare un Scorpion de la oartener.

4. GEMENI & BALANTA
Gemenii au nevoie in mod cert de o persoana echilibrata, care sa le faca ordine in ganduri si in viata, insa nu in sensul acela, dictatorial. Gemenii sunt duali, deci te poti astepta oricand ca ceea ce e valabil acum sa nu mai fie la fel peste o ora. Balantele ii aduc pe Gemeni cu picioarele pe pamant, iar nativii acestui semn zodiacal multumesc balantelor pentru dedicarea de care dau dovada in cuplu.

5. LEU & VARSATOR
Cu toate ca, potrivit compatibilitatii zodiilor, cele doua semne zodiacale nu figureaza la potrivire perfecta, cuplul pe care il formeaza pare desprins din filme. Amandoi sunt visatori si amandoi se plang ca nu sunt intelesi de nimeni. Impreuna pot lasa imaginatia sa curga iar experientele sexuale traite impreuna sunt o explozie de feromoni.

CITESTE SI: Top 3 zodii de femei perverse in pat

6. PESTI & RAC
E greu de spus cine e mai puternic dintre cele doua semne zodiacale dar cert este ca fiecare este un punct de sprijin pentru celalalt. Racul se ocupa de treburile gospodaresti foarte bine iar Pestele vine cu ideile privind designul casei sau chiar schita viitorului comun.

 Sursa:teotrandafir