TU CE REPERTORIU AI? Cele mai gogonate minciuni spuse de barbati ca sa bage o femeie in pat

In dragoste si in razboi totul este permis, insa dupa aceasta regula pare sa se ghideze multi barbati si atunci cand spera sa-si mai adauge o femeie in palmaresul amoros, arata un sondaj in cadrul caruia barbatii au dezvaluit cele mai mari minciuni pe care le-au spus ca sa ajunga in patul unei femei.

Scopul scuza mijloacele, asta pare sa indice raspunurile oferite de barbatii care au participat la un sondaj pe platforma Reddit, ocazie cu care au dezvaluit cele mai mari minciuni pe care le-au spus femeilor in dorinta de a face sex cu ele, noteaza Daily Mail.

CITESTE SI: 7 lucruri pe care femeile ar trebui sa le afle despre barbati!

Daca unii s-au limitat la a minti in legatura cu locul de munca, in privinta varstei sau a inaltimii, altii au apelat la „artileria” grea si s-au dat drept astronauti sau posesorii unor averi fabuloase ca sa impresioneze o femeie.

Un participant la sondaj i-a povestit unei femei de care era interesat ca tatal sau detine compania Nintendo, insa o astfel de minciuna a presupus si munca de documentare, pentru a fi pregatit sa fata fata eventualelor intrebari.

Cinic, un alt utilizator a recunoscut ca cea mai buna minciuna este sa spui „Te iubesc”, iar aceste cuvinte magice l-au ajutat sa ajunga in patul multor femei.

In alt caz, un barbat a relatat ca era foarte atras de o vegetariana, care milita pentru o multime de cauze si participa la proteste anti-razboi, „o adevarata activista”. A ajuns sa mearga impreuna cu ea la un protest, desi nu credea in multe dintre cauzele imbratisate de ea, dar mai ales pentru ca lucra in armata, detaliu pe care i l-a ascuns: „In noaptea aceea, dupa protest, am facut sex si a fost fantastic. Abia dupa ce am facut sex i-am spus ca sunt in armata, asa ca am fost nevoit sa-mi iau picioarele la spinare”, a marturisit acesta.

CITESTE SI: Puncte ale corpului in care femeile adora sa fie atinse!

Nici macar sexul din mila nu l-a facut pe un alt barbat sa renunte la planul sau pentru a ajunge in pat cu femeia pe care si-o dorea. „I-am spus ca am avut o mama distanta si ca sigurul motiv pentru care vreau sa fac sex este nevoia de a primi afectiunea de care nu am avut parte in copilarie, cea mai placuta parte de dupa terminarea unui act sexual. Nu sunt mandru de ceea ce am facut, dar eram excitat”, s-a scuzat acesta.

 

 Sursa:adevarul