VEZI CA NU-I O JUCARIE! GRESELILE FACUTE DE BARBATI CAND STIMULEAZA CLITORISUL

Multi barbati cred ca nu conteaza cum si cand stimuleaza clitorisul. Ceea ce este o mare greseala.Pentru inceput, trebuie lamurit faptul ca nu exista o regula generala care sa-ti garanteze ca-i vei oferi partenerei placere orala extraordinara, un barbat putand invata numai de la partenera sa cum sa faca acest lucru.

Asadar, renunta la ideea ca daca partenera ta iti da sfaturi sau te directioneaza in timpul sexului oral, iti ataca de fapt ego-ul. Ia-o ca pe un indicator al drumului corect. E singura modalitate prin care poti sa-ti imbunatatesti tehnica si sa o satisfaci si mai mult data viitoare.

CITESTE SI: De ce tipa femeile atunci cand fac sex?

Lasa-o sa te ghideze si daca n-o face, cere-i si invata. Nu trage concluzii de unul singur. Dar nici nu te gandi ca doar pentru ca ai descoperit clitorisul lucrul asta te face cel mai bun amant din lume. Nu e cazul.

Dupa cum am spus deja, nu exista nici o regula generala despre ceea ce ar trebui sa faci pentru a-i oferi placere partenerei pe cale orala, asa ca iti vom sopti la ureche ceea ce nu trebuie sa faci.

CITESTE SI: Semne ca esti nimfomana! Cum se comporta o femeie dependenta de sex

Multi barbati incep sa stimuleze clitorisul cu limba cu intentia de a-si excita partenera. Din pacate, efectul este de cele mai multe ori exact opus. Limba ta va deveni uscata, precum si vaginul ei pentru ca multor femei nu le place sa le fie stimulat clitorisul cu limba inainte sa fie excitate. Ba mai mult, nu numai ca nu o excita, dar chiar o fac sa ii treaca orice chef.

Sursa:kfetele