Cele mai nefericite zodii. Nu au noroc in dragoste si sufera toata viata

Dragostea face ravagii atunci cand nu este impartasita cum se cuvine. Si de aici si o multime de suferinta. Insa pare ca unele zodii sunt mai predispuse la varsat lacrimi din motive sentimentale.

Iata care sunt zodiile care sufera cel mai mult la capitolul amor:

CITESTE SI: Zodiile si comportamentul la locul de munca: ce fel de angajat esti?

Rac

Poate si pentru ca este foarte sensibil, acest nativ este extrem de usor de ranit in dragoste. Se ofera cu totul si face totul ca sa isi multumeasca partenerul, punandu-se intotdeauna pe locul al doilea. De aici vine si suferinta lui, intrucat nu intotdeauna ii sunt apreciate intentiile. Este o fire slaba si foarte nesigura pe sine, care se lasa condusa. Nu indrazneste sa supere pe nimeni si ia in carca sa orice esec al unei relatii.

Balanta

Balanta este extrem de dedicata relatiei si ar face tot ce ii sta in putinta pentru ca lucrurile sa mearga bine si sa existe armonie in cuplu. Insa nu intotdeauna are cu cine, iar acest lucru il dezechilibreaza, il demoleaza psihic. Nu-i va spune verde in fata partenerului ceea ce il deranjeaza si se va inchide in sine, consumandu-si energia si nervii. E nesigur pe puterea sa de seductie si de mentinere a unei relatii.

CITESTE SI: Zodia care isi implineste visul de o viata in 2016

Pesti

Din aceeasi categorie de „tristi” ai zodiacului face parte si nativul din Pesti. Iubeste destul de rar, dar si atunci cand o face se implica cu tot sufletul. Si de aici pana la as da duhul pe altarul dragostei nu mai e mult. Iubeste fara margini si nu isi ia niciun fel de masuri de precautie. Isi pune toate bazele intr-o relatie iar atunci cand se simte tradat sau mintit, sufera extrem de mult, dragostea ajungand o adevarata povara.

Sursa:studentie