Cele mai originale idei de cadouri pentru un coleg

Alegerea cadoului perfect pentru un coleg poate fi o sarcină complexă, care uneori poate părea chiar copleșitoare. Dar nu este nimic complicat în a alege un cadou bun! Încearcă să alegi ceva original, mai ales dacă vrei neapărat să-ți impresionezi colegul cu ceva interesant și memorabil. Din fericire, cu sfaturile și trucurile noastre de experți, vei putea găsi și cumpăra un cadou original care cu siguranță îi va plăcea colegului tău!

Alege ceva semnificativ. Oricât de tentant ar fi să cumperi un cadou banal din mall pentru cineva apropiat, încearcă să găsești ceva care să aibă mai mult sens. Alege ceva memorabil care arată cât de mult apreciezi și îți pasă de persoană:

Cadou de artă și hobby pentru cei mai artistici

Degustarea – o experiență pentru simțuri

Masaje si spa pentru colegul care are nevoie de o pauza!

O experiență extremă pentru aventurieri

Un cadou cu o cauză – transmite binele mai departe

Cadou icoană – acesta este un cadou de neuitat și valoros. O icoană ortodoxă frumoasă îl va încânta pe colegul tău.

Un cadou bun pentru un coleg ar trebui să se potrivească și cu ocazia respectivă! De exemplu, colegii care sărbătoresc 5, 10, 15 sau chiar 20 de ani în companie se vor aștepta să le mulțumiți pentru că lucrează împreună. Probabil că vor dori să primească un cadou special care să marcheze această realizare profesională a lor, care cu siguranță merită atenție și respect!

Feriți-vă de clișee – cadouri banale pentru colegi

Când îți imaginezi reacția persoanei la cadou, ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca surpriza să nu fie plăcută. Așa că gândește-te la ceva original și personal!

În fiecare an, când este timpul să cumpărăm numeroasele noastre cadouri de birou pentru colegi, de obicei trebuie să căutăm pe tot internetul pentru a găsi acel cadou perfect care să ne arate sprijinul, aprecierea față de colegi. Sau doar va aduce puțină emoție în viața de zi cu zi. De obicei ajungem să cumpărăm un cadou prostesc sau ceva prea scump care oricum nu va fi folosit. Nu face această greșeală – oferă experiențe distractive colegilor tăi!

Dacă colegul tău lucrează într-un anumit departament sau într-o anumită poziție, încearcă să te gândești cum îl poți surprinde cu ceva legat de dragostea pentru o anumită profesie

Apoi gândiți-vă la importanța și semnificația din spatele ocaziei. Dacă îi oferi unui coleg de serviciu un cadou de ziua de naștere, asigură-te că cadoul tău este ceva ce îi va plăcea și îl va folosi. Încearcă să găsești un cadou care să simbolizeze o parte din personalitatea colegului tău.