Cele mai POPULARE LOCURI unde poti face SEX! DORMITORUL nu intra in calcul

Cel mai popular LOC PENTRU SEX este cu siguranta dormitorul. Sunt insa si alte locatii perfecte pentru momentele sexy. Un studiu recent arata care sunt cele mai populare LOCATII pentru SEX, in afara dormitorului

34% dintre cupluri sustin ca un singur dormitor este mai “hot” decat al lor. Din dormitorul vostru… mergeti in cel al parintilor. Roaga-l pe iubitul tau sa evite formulari de genul “Cine-i taticul tau?”, pentru a evita momentele penibile. 

37% dintre respondenti spun ca sexul in cort e o experienta inedita, de preferat banalului pat. Limiteaza-te la pozitiile simple, din cauza lipsei de spatiu.  

CITESTE SI: POZITII de SEX DETESTATE de BARBATI

42% – in parc. Imaginatia isi spune cuvantul in acest caz. Doar aveti grija sa va “stergeti urmele”.  

48% – pe masa din bucatarie. Masa nu este doar pentru servit mancare, ci si pentru momente mai “apropiate”.  

49% dintre cupluri prefera padurea. In natura, doua dintre cele mai mari pericole sunt insectele si urzicile.  

54% dintre cupluri adora sa faca sex in piscina sau orice loc cu apa. Pentru a usura lucrurile, folositi un lubrifiant rezistent la apa.  

65% au pereferinte mai… copilaresti. Lor le place sa faca sex in camera pe care au ocupat-o in copilarie. Bucurati-va unul de celalalt intr-o pozitie care ofera placere maxima, dar nu darama toate jucariile din camera.  

CITESTE SI: TOP 10 FANTEZII SEXUALE ale FEMEILOR

80% – in masina. Bancheta din spate este preferata cuplurilor care fac sex in masina. Locatia, insa, nu ofera mult spatiu pentru picioare. In schimb, scaunul din dreapta lasat pe spate la maximum permite mai multa miscare, fiind indicata o pozitie cu femeia deasupra.  

82% dintre cupluri fac sex in dus sau cada. Partenerii se spala unul pe celalat, se joaca cu spuma, folosesc lufa si… fac sex.

Sursa text: femina.rol.ro