Cele mai posesive femei in functie de zodie

Cele mai posesive femei in functie de zodie. Astrele joaca un rol semnificativ in comportamentul nostru, in unele situatii avand chiar efecte distructive.

Femeia Scorpion

Nativele Scorpion sunt extrem de posesive, fiind geloase pe oricine a stat vreodata in apropierea partenerilor lor. Cea mai mare problema cu care se confrunta este ca nu-si pot controla emotiile de aceasta natura si izbucnirile sunt deosebit de virulente.

CITESTE SI:  5 zodii de femei senzuale care fura iubiti

Femeia Pesti

 Posesivitatea este un companion constant pentru nativele zodiei Pesti. De regula, Pestoaicele pretind mult prea multe dovezi de dragoste si atentie de la parteneri, iar atunci cand asteptarile lor nu sunt indeplinite, se distanteaza. Adesea nu sunt capabile sa ierte nici cea mai mica greseala.

Femeia Berbec

 Femeile Berbeci sunt dependente de increderea deplina in parteneri, pentru ca detesta minciuna si ipocriza. Insa tocmai pe acest fond, aceste native au ajuns sa se numere printre cele mai posesive din zodiac, uneori devenind victimele propriei suferinte, din cauza neincrederii. Indicat este ca femeile Berbec sa discute sincer cu partenerii lor de viata orice banuiala ar avea, altfel vor fi consumate de indoiala. 

Femeia Leu

Mandria si teama de a nu fi respectate si iubite le transforma pe Leoaice intr-una dintre cele mai posesive zodii. Astfel, cand nativele Leu sunt ranite de persoana iubita, acestea sufera mai mult din cauza ca si-au pierdut puterea decat din cauza iubirii tradate. Nu degeaba, Leoaicele au asteptari foarte mari de la partenerii lor de viata. 

Femeia Taur

Taurii tanjesc dupa un camin armonios, o familie fericita si fidelitate. Atunci cand au cel mai mic motiv de suspiciune, femeile din aceasta zodie incep sa investigheze, dand astfel nastere la scene de gelozie.

CITESTE SI:  5 zodii de femei senzuale care fura iubiti

Femeia Sagetator

 Femeile Sagetator nu recunosc faptul ca sunt posesive pentru ca acest lucru este sub demnitatea lor. Dar, in acelasi timp nu vor uita si nu vor ierta infidelitatea. Partenerii acestora ar fi bine sa le convinga rapid ca nu au niciun motiv sa fie geloase, inainte ca problema sa nu mai poata fi rezolvata.

Sursa:adevarul