Cele mai proaste 8 motive pentru care oamenii se căsătoresc

Oamenii cred, de obicei, că se căsătoresc din motive potrivite. Cuplurile autentice s-au dovedit a fi cele în care partenerii sunt indragostiti, există atractie fizica si potrivire emoționala și intelectuală și valori similare. Însă, unii oameni ajung la altar din motive bizare, scrie psychologytoday.com.

1. Am ales să nu rănesc sentimentele partenerului meu: Dacă te-ai căsătorit cu cineva pentru că te preocupa sentimentele lui, cum crezi că se va simți după ce te vei plictisi și vei înceta să mai faci sex sau il vei parasi după un an sau doi?

2. Nu am putut sa spun ”Nu”: Ești o persoană drăguță, care nu prea stie ce sunt limitele, nu ai învățat niciodată să separi nevoile tale de nevoile altora. Crede-mă, în cele din urmă vei spune “nu” căsătoriei, dacă acesta este motivul principal pentru care ai acceptat.

3. Părinții mei il iubesc pe partenerul meu: Ei bine, atunci partenerul tău să se mute cu ei in locul tău. Uite, e drăguț ca parintii sa il placa pe partenerul tău – este o complicație in minus în relația ta. Dar unii părinți nu realizeaza ceea ce este cu adevărat potrivit pentru tine sau ce va funcționa. S-ar putea să se gândească la securitatea financiară sau la nepoți. Este minunat să contribuie atunci când ai de luat o decizie importantă de viață, dar, în cele din urmă, ar trebui să alegi singur.

4. Nu sunt atras de partenerul meu, dar se poarte frumos cu mine: Într-adevăr, vrei să spui că nu ai găsit pe cineva care să te prețuiească și să te trateze cu respect? Întrebarea este: Cum vei trata această persoană în timp?

Citește și: DETALII PICANTE! ELENA CEAUȘESCU, OBSEDATĂ DE SEX. CE ÎȘI DOREA SĂ FACĂ TOT TIMPUL

5. Nu sunt atrasa fizic de partenerul meu, dar avem aceleasi credinte religioase puternice: Ei bine, mai bine să fie “alții cu cele lumești”, pentru că odată ce sunteți expuși la atracție și pasiune, veți avea nevoie de tot ajutorul spiritual pe care îl puteți obține.

6. Am nevoie de bani: când punem supraviețuirea înainte de atracție, pasiune și interese comune, odată ce ajungem la un sentiment de securitate, luna de miere se va sfârși brusc.

7. Ceasul meu biologic ticăie: Da, dar copilul tau va avea nevoie de o fundație care sa prospere. Poate că coabitarea ar fi fost o idee mai bună până când relația se stabilizează.

8. Partenerul meu a bifat cele mai multe lucruri din lista mea de verificare a relațiilor. Acest lucru va provoca o problemă in functie de elementele care lipseau. De exemplu, dacă sexul nu a fost atât de important pentru tine, lipsa acestuia nu ar fi, în mod evident, un distrugător al relatiei Pur și simplu, trebuie să recunoști ceea ce este și nu este vital pentru sănătatea relațiilor tale. Dacă renunți la acele calități fara de care nu poți trăi fără, va apărea o problemă.

Sursa traducere: smartwoman.ro