Cele mai rele femei de gura, in functie de zodie: cine risca sa moara otravita daca se musca de limba

Cele mai rele femei de gura, in functie de zodie. Vorbele unei femei reusesc adesea sa raneasca mai mult decat o bataie zdravana, iar cinci dintre reprezentantele sexului frumos stiu exact ce sa spuna ca sa infiga mai adanc cutitul in rana.

Femeia Berbec se dezlantuie cand este geloasa 

 Vanitoasa si temperamentala, femeia Berbec este extrem de critica, nu are deloc rabdare si in relatia de cuplu da dovada de o gelozie aproape bolnavicioasa. Vai de barbatul care va indrazni sa se uite admirativ dupa o alta femeie! Urechile i se vor inrosi la auzul atator reprosuri insotite de jigniri voalate la adresa masculinitatii lui. Adora sa se afle in centrul atentiei, iar atunci cand este ignorata se transforma in dusmanul celui sau celei care are mai mult succes decat ea. Pe de alta parte, se poate deovedi o buna ascultatoare daca cineva are nevoie de sprijin intr-o situatie delicata, noteaza gothoroscope.com.

CITESTE SI: Ce sanse ai sa ramai singura, in functie de zodie

Femeia Fecioara, pisaloaga pana la disperare

 Nativele din zodia Fecioarei sunt pisaloagele zodiacului, si barfitoare in aceeasi masura. Fecioara este obsedata de detalii si are obiceiul sa critice fiecare lucru care nu i se pare corect facut, pana cand aduce omul in pragul disperarii. Obsedata de ordine si disciplina, femeia Fecioara are ochi sa vada mereu defectele celor din jur, chiar daca nici ea nu este tocmai perfectiunea intruchipata. Nu este deloc flexibila si nu lasa de la ea pentru a ajunge la un acord intr-un conflict. 

Femeia Scorpion zdrobeste orgolii cu vorba 

Razbunatoare si manipulatoare, femeia Scorpion are limba ascutita si veninoasa. Iese aproape mereu castigatoare din luptele verbale, reusind sa-si umileasca „inamicii“, chiar daca acestia sunt iubiti, soti, proprii parinti sau copii. Modul in care identifica cele mai sensibile puncte ale adversarilor si le taxeaza exprimandu-si parerile, este menit sa striveasca mandria. Actioneaza din impuls, si tocmai de aceea ajunge adesea sa regrete multe dintre vorbele aruncate la manie, mai ales atunci cand se dezlantuie impotriva celor dragi. Cu toate acestea, atunci cand simte ca are ceva de castigat reuseste sa se tempereze si sa fie interlocutorul perfect echilibrat. 

Femeia Sagetator poate sa dezlantuie iadul pe Pamant

 Desi nu cauta sa fie rautacioasa cu orice pret, femeia Sagetator nu se poate abtine sa-i intepe cu vorba pe cei care i se par falsi, oameni pe care ii dispretuieste profund. Stie instinctiv exact unde sa loveasca atunci cand incep sa critice pe cineva, iar barbatul iubit nu va scapa de furia ei decat daca va alege sa taca spasit pana cand va trece furtuna. Altfel, se va dezlantui iadul pe Pamant.

CITESTE SI:Zodiile care isi vor gasi iubirea de Craciun

Femeia Pesti, specializata in cicaleala 

 Femeia Pesti se vaita ori de cate ori are ocazia, nu pierde niciun moment ca sa se victimizeze. Este specializata  in cicaleala si nu ezita sa se implice in scandaluri, in loc sa incerce sa le aplaneze. Atunci cand este furioasa are obiceiul sa tipe pana cand partenerul se retrage din calea ea, potopit de avalansa de reprosuri. Din fericire, astfel de iesiri nervoase nu dureaza mult si, cat ai zice peste, revine la sentimente mai bune.

 

Sursa: adevarul