VREI SA DEVII SPECIALIST IN TANDRETE? Cele mai ROMANTICE POZITII SEXUALE

Dupa o seara petrecuta la lumina lumanarilor, cu o muzica romantica in fundal si momentele de pasiune trebuie sa fie memorabile. Afla care sunt cele mai romantice pozitii sexuale!

Saniuta

Se aseamana foarte mult cu pozitia femeia deasupra, insa va veti putea misca in voie, mai rapid sau mai lent, dupa preferinta. In plus va veti putea saruta si mangaia. Mai mult, el te va putea directiona din solduri pentru a ajunge cat mai repede la orgasm.

CITESTE SI: 7 feluri in care devii mai frumoasa facand sex

Nirvana

Sau mai bine zis, pozitia misionarului. Este pozitia preferata a celor mai multe cupluri deoarece este intima si sexy in acelasi timp. Tot ce trebuie sa faci este sa stai pe spate si sa-l lasi pe el sa faca toata treaba. Pentru a fi cat mai romantic, roaga-ti partenerul sa-si treaca si mainile prin parul tau atunci cand te saruta. Pentru senzatii mai intense, mangaie-l pe spate si astfel se va excita mai tare.

Castelul

Pentu cei care prefera sexul in alte pozitii decat cele clasice, castelul este cea mai potrivita. El sta in picioare, in timp ce tu stai cu posteriorul pe o suprafata cat mai fixa, cum este o masa. Pentru o penetrare cat mai adanca lasa-te pe spate sau sprijina-te cu mainile de masa.

Suspendat

Daca partenerul tau este mai puternic si te poate sustine in brate, atunci aceasta pozitie este cea mai potrivita. Tu iti incolatacesti picioarele in jurul mijlocului lui si el te va ridica si cobori in ritmul dorit.

CITESTE SI: In pozitia Iedera iti vei innebuni iubitul de placere

Pozitia Zen

Partenerii stau intinsi pe lateral, fata in fata pe pat, iar tu treci un picior peste mijlocul lui. In aceasta pozitie il vei putea saruta in voie si-l vei privi in ochi. Mai mult, in pozitia Zen, clitorisul este mai bine stimulat si tu vei putea ajunge la orgasm.

 Sursa:cliclpentrufemei