Cele mai scumpe imobile din Bucuresti: Hotel Carol Parc si Vila Cismigiu

Zece milioane euro costa una dintre cele mai scumpe proprietati din baza de date impopedia.ro. Un pret halucinant pentru perioada pe care o traversam, dar, tinand cont ca este vorba despre o proprietate de lux cu peste 50 de camere situata intr-o zona buna a Bucurestiului, pretul nu mai pare atat de mare.

Hotel Carol Parc – 10 milioane de euro

Proprietatea are o suprafata construita de 2.500 mp, un teren de 1.500 mp si este in prezent unul dintre hotelurile de top ale Bucurestiului. Imobilul de referinta in peisajul arhitectonic al Capitalei, reprezentativ pentru arhitectura de le 1900 din Romania, se afla in centrul Bucurestiului, intr-o pozitie unica, pe cel mai inalt punct natural al orasului. Proprietatea are 55 de camere, saloane, dormitoare, birouri, 20 bai, sapte grupuri sanitare, terase si balcoane deosebite. Finisajele sunt cu adevarat de lux, iar atmosfera este extrem de primitoare.

Vila Cismigiu – 10 milioane de euro

Aflata in apropierea Parcului Cismigiu, vila are o suprafata construita de 650 mp si una utila de 575 mp, iar terenul masoara 190 mp. Imobilul are demisol, doua etaje si mansarda unde incap in total 22 de camere. Este o proprietate perfecta pentru spatii de birouri. In anuntul postat pe imopedia.ro se precizeaza ca „imobilul este complet renovat si transformat in cladire de birouri si se vinde inchiriat .

Vila Dorobanti (Capitala) – 7 milioane de euro

O oferta de lux interesanta gasim in zona Dorobanti, unde o vila de 1.500 mp suprafata construita si cu un teren de 1.400 mp costa 7 milioane de euro. Suprafata generoasa este impartita astfel: subsol, parter, doua etaje si mansarda. Proprietatea are 37 de camere, 17 grupuri sanitare, sapte balcoane si un garaj de 140 mp cu telecomanda. La acestea se mai adauga camera de serviciu, boxa si spalatoria. Printre lucrurile care merita mentionate despre proprietate mai amintim: sistem de alarma, interfon, semineu, lift.

Vila Piata Romana – 6 milioane de euro

O descriere pe scurt a acestei proprietati arata asa: Vila DS+P+E+M, 12 camere, doua bucatarii, sase bai, cinci balcoane; 1.000 mp suprafata desfasurata, 350 mp suprafata construita, garaj 36 mp cu trei locuri de parcare, teren cu o suprafata totala de 750 mp. Ca finisaje interioare, notam: coloane si pilastrii din stucatura si placaje din marmura capiteluri si frize decorative, vitralii, scara interioara. Imobilul este de patrimoniu si a fost sediu de ambasade.