Cele mai scumpe locuri de parcare din Europa. Afla unde sunt si cat costa! Foto

Nimic nu pare sa fie prea mult atunci cand ai bani. Pe aceeasi idee pare sa mearga si agentia imobiliara care a scos la vanzare cele mai scumpe doua locuri de parcare din Europa. Se afla in Londra si costa aproape jumatate de milion de euro.

Londra este unul dintre cele mai scumpe orase din lume, iar acest lucru se reflecta inclusiv atunci cand vine vorba de un banal loc de parcare. O agentie imobiliara vinde doua garaje la un pret enorm pentru orice muritor de rand: 400.000 de lire (aproximativ 487.000 de euro), noteaza Daily Mail.

Citeste si: GENEVA 2014: Audi prezinta noul TT in schite oficiale. FOTO

Cele doua proprietati se afla in cartierul Kensington, unul dintre cele mai selecte din capitala Marii Britanii, chiar langa Royal Albert Hall, sala de concerte inauguata de Regina Victoria in 1871.

Chiar anul trecut, in urma cu zece luni, un spatiu similar de parcare s-a vandut cu un pret de 275.000 de lire, insa o crestere cu 31% a pretului locurilor de parcare a facut ca acest loc sa fie cu 125.000 de lire sterline mai scump. Totusi, cei care locuiesc in zona nu isi fac probleme cand vine vorba de pretul unui loc de parcare, avand in vedere ca o locuinta aici costa, in medie, 2.3 milioane de lire sterline.

Sursa foto: dailymail.co.uk