Cele mai sexy atlete de la Olimpiada de Iarnă de la PyeongChang. Cine reprezintă România. Galerie foto

Cele mai sexy atlete de la Olimpiada de Iarnă! În aceste zile are loc cel mai important eveniment sportiv al sezonului, Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, Coreea de Sud. Timp de două săptămâni, cei mai buni atleți ale sporturilor de iarnă vor concura pentru una dintre cele 105 medalii puse în joc.

Printre participantele de la probele feminine se regăsesc și numeroase sportive superbe, veritabile sex-simboluri ale Olimpiadei de Iarnă din Coreea de Sud. Mai mult sau mai puțin cunoscute, ele au ceva în comun: frumusețea și aspectul fizic de invidiat!

Lindsey Vonn, Statele Unite

Sportiva de 33 de ani nu este doar una dintre cele mai bune schioare ale tuturor timpurilor, ci și una dintre cele mai frumoase. Aceasta este, probabil, ultima olimpiadă a reginei schiului alpin.

Tessa Virtue, Canada

Campioana la proba de dans din patinajul artistic arată senzațional. Alături de partenerul ei, Scott Moir, canadianca de 28 de ani a bifat deja o medalie de aur în Coreea de Sud.

Carolina Kostner, Italia

Patinatoarea din Italia a ajuns la 31 de ani dar acest lucru nu se observă.

 

Anna Gasser, Austria

Pentru austrieci snowboardingul este mare lucru, dar Anna (26 de ani), una dintre favorite, s-a clasat doar pe 15. În schimb arată de nota zece.  

Lara Gut, Elvetia

Elvețianca de 26 de ani face furori și pe pistă și în afara ei.  Lara are în palmares o medalie de bronz câștigată la Olimpiada de la Sochi.

Sofya Fedorova, Rusia

Tot la probele de snowboard participă o altă blondă superbă. Rusoaica Sofya Fedorova (19 ani) s-a clasat pe locul opt în finală.

Dana Haralambie, România

Prima româncă din istorie participantă la proba de sărituri cu schiurile de la o olimpiadă de iarnă are 20 de ani și un talent recunoscut. A ocupat doar locul 25 în finala probei de sărituri cu schiurile de la PyeonChang.