CELE MAI SPECTACULOASE CIMITIRE DIN LUME – GALERIE FOTO

Nu doar oamenii isi gasesc sfarsitul in cimitire, ci si unele obiecte care, din lipsa de spatiu sunt depozitate impreuna intr-un anumit loc. Daca cimitirele de masini sunt deja cunoscute, va prezentam acum alte sase tipuri, mai putin stiute:

In Anglia exista un cimitir pentru celebrele cutii telefonice rosii care au reprezentant un adevarat brand pentru orasele britanice pana acum cativa ani. O data cu evolutia telefoanelor mobile, ele nu au mai fost folositoare si au fost mutate intr-un cimitir de fiare vechi.

In SUA se afla cimitirul de vapoare din Staten Island Graveyard. Aici se gasesc mai multe epave si vase care nu vor mai fi utilizate niciodata.

In Ucraina poate fi gasit un cimitir impresionant de tancuri si alte vehicule militare. El se afla in Cernobil, locul in care s-a intamplat un accident nuclear de proportii.

In Bangladesh, ricsa e cel mai popular mijloc de transport asa ca e inevitabil sa nu existe un cimitir de ricse.

Rusia are un cimitir de submarine sovietice abandonate in Peninsula Kola.

In Virginia, SUA, pe terenul unei ferme abandonate pot fi gasite busturile enorme ale 40 de presedinti din istoria Americii. Ele au fost opera sculptorului David Adickes si au fost facute pentru un parc tematic, insa din cauza vizitelor reduse proiectul a fost abandonat, iar statuile au fost mutate in camp liber.

Sursa traducere: stirinebune.ro