CELE MAI STUPIDE LOCURI IN CARE SA FACI SEX

In ciuda faptului ca risca nu doar reputatia, ci si propria libertate daca sunt prinsi de autoritati, unii oameni tot insista sa faca sex unde posibilitatea sa fie prinsi este mare. Iata cateva dintre cele mai stupide locuri in care oamenii au fost prinsi in timpul unei partide incinse de amor.

Rezemati de balustrada

Poate fi sexy sa faceti sex in picioare sau rezemati de o balustrada, insa cand aceasta se gaseste in locuinta ta si nu intr-un club sau o scara de bloc. O femeie din Rusia a patit-o astfel – facea sex cu iubitul sau pe o balustrada si cumva s-a dezechilibrat, a cazut si a ramas cu capul prins intre barele acesteia, mai ceva ca in filmele cu prosti. Barbatul s-a speriat in acest moment si de teama ca va fi arestat, a fugit. Femeia a ramas singura sa ceara ajutorul politistilor, care au fost foarte amuzati s-o vada in fundul gol.

CITESTE SI: CELE MAI DISTRACTIVE JOCURI EROTICE ALE VERII. CARE ESTE PREFERATUL TAU?

Intr-o catedrala

Din capul locului este interzis sa batjocoresti astfel religia si numele lui Dumnezeu, dar nu toata lumea este la fel de sensibila cand vine vorba de credinta altor oameni. Doi tineri din New York, vrand sa faca o “pacaleala” pentru o emisiune de radio, au fost prinsi si arestati de autoritati.

Rezemati de… fereastra

Ghinion ar fi prea putin spus pentru un cuplu care a incercat extremul. Sexul in fata ferestrei nu le-a fost de ajuns, ci au vrut sa intretina relatii sexuale rezemati de geam. Sticla nu le-a sustinut greutatea, s-a spart si au cazut de la etaj, murind pe loc.

Sex pe plaja

Plajele sunt romantice, in vacanta te simti relaxat si parca ai mai mult chef de amor cu iubitul sau iubita. Si chiar daca descoperiti o plaja goala, tot nu e o idee buna sa faceti sex. Pe langa faptul ca puteti fi vazuti in orice moment chiar de catre politie, gandeste-te cat de dureros este sa intre nisipul acolo unde nu isi are locul.

CITESTE SI: 5 TIPURI DE SEX PENTRU O VIATA SEXUALA ASA CUM ITI DORESTI

La birou

Ati ramas singuri, ati verificat sa nu fie camere de luat vederi in preajma, nu mai este nimeni la etaj cu voi si sunteti hotarati sa faceti sex. Ei bine, lasa balta aceasta idee, nu are rost sa-ti pui in pericol locul de munca si cariera totodata doar pentru o partida de sex ce poate avea loc in intimitatea locuintei tale.

In fata copiilor

Multe cupluri ajung sa nu mai aiba viata sexuala dupa ce fac copii, iar de multe ori cand incearca sa faca sex, ceva se intampla. Ba incepe sa planga cel mic, ba uita sa inchida usa cu cheia si copilul intra peste ei. Desi poti avea impresia ca fiind mic, va uita repede ce tocmai a vazut, lucrurile nu stau deloc asa, ci cei mici sunt impresionabili, iar la maturitate poate avea unele probleme de natura sexuala, adanc inradacinate in acel moment din copilarie.

 Sursa unica