CELE MAI TARI 3 POZITII SEXUALE pentru un concediu FIERBINTE – ATENTIE, imagini explicite!

Concediul bate la usa si trebuie sa ne pregatim nu doar cu biletele de avion si hainele in bagaje ci si cu putina adrenalina.

Studiile spun ca sexul este mult mai placut in concediu cand toate grijile au ramas acasa.

Pentru cei care vor sa aiba un concediu “fierbinte”, iata 3 pozitii bune de tinut minte:

1. Pozitia PICIORUL JUCAUS

Daca iubita este flexibila atunci e clar ca trebuie sa “profiti” de acest lucru. In timp ce amandoi sunteti in picioare o poti penetra dupa ce si-a urcat unul dintre picioare pe umarul tau. Ai acces la posteriorul ei si o poti indruma cu mainile.

Citeste si: 3 CELE MAI TARI pozitii sexuale pentru o partida incendiara de SEX ORAL – ATENTIE, imagini explicite!

2. Pozitia LOTUS

Pentru ca te afli in vacanta si relaxarea este la putere trebuie sa incerci neaparat pozitia LOTUS. Este o pozitie foarte intima si perfecta pentru serile romantice petrecute pe plaja. EL se aseaza pe nisip cu picioarele incrucisate iar EA se va urca deasupra lui cu picioarele in jurul taliei. Partenerul este cel care da ritmul in timp ce iti misca usor fundul cu mainile.

Citeste si: Cele mai TARI 3 POZITII SEXUALE care te ajuta sa NU OBOSESTI in timpul sexului

3. Pozitia DELFINUL

Majoritatea femeile din ziua de azi practica yoga daca o face si iubita ta atunci trebuie sa incerci aceasta pozitie. EL sta in genunchi in fata EI si ii ridica coapsele pana ajunge la nivelul penisului. In aceasta pozitie penetrarea este adanca si orgasmul incendiar.

Citeste si: 3 POZITII SEXUALE ideale pentru zilele caniculare de vara – ATENTIE, imagini explicite!

sursa: eva.ro