CELE MAI TARI 4 POZITII SEXUALE in functie de marimea penisului

Marimea penisului este un subiect delicat si destul de greu de discutat.

Oamenii de stiinta spun ca marimea nu conteaza, insa parca e mult mai interesant sa conduci un BMW si nu un Smart, corect?

Cu toate astea, de cele mai multe ori, ceea ce conteaza cu adevarat este pozitia sexuala pe care o alegi in timpul sexului si ce stii sa cu “micuta” ta comoara.

Iata cateva pozitii sexuale pe care ar trebui sa le stii:

1. Penisul SABIE

Definite: Penisul sabie este mai subtire la baza si mai gros spre capat iar lungimea, in cazul acesta, nici nu mai conteaza.

Pozitia ideala este cea in picioare pentru ca permite penisului sa se muleze dupa forma vaginului. Este o pozitie foarte usor de pus in practica si poate fi folosita si pentru un sex rapid si pentru unul mai romantic si mai incet. BONUS: poti ajunge foarte usor la Punctul G din aceasta pozitie.

Citeste si: Secretele PENISULUI: 20 de lucruri pe care ar trebui sa le stii

2. Penisul FARUL

Definite: Penisul FAR este drept si mult mai subtire spre capat.

Pozitia ideala este cea pe la spate (doggy style). Aceasta pozitie este perfecta pentru orice tip de penis insa in special pentru penisul subtire la capat. Iti permite sa o penetrezi adanc dar fii atent ca multe femei se plang ca aceasta pozitie este dureroasa daca intre prea brutal.

3. Penisul DOMNITORUL

Definite: drept si foarte gros dar nu foarte lung.

Pozitia ideala este cea in care femeia tine un picior putin in sus iar tu o penetrezi pe la spate. Din fericire pentru tine o poti penetra din orice pozitie daca ai astfel de penis. Esti un norocos.

Citeste si: SEX ANAL: 7 sfaturi pentru o partida fara dureri

4. Penisul JUCAUS

Definite: Este mic, nu te poti lauda cu el prea mult insa este foarte ager si usor de folosit.

Pozitia ideala pentru tine ar fi cea in care ea isi tine picioarele pe umerii tai, astfel ajungi sa o penetrezi adanc si sa-i atingi punctul G. Nu uita, marimea nu conteaza daca stii ce e de facut in pat.