Cele mai USURATICE FEMEI, in functie de ZODIE. Vezi cui nu-i este rusine sa faca avansuri si altor barbati

Prin felul cum se imbraca sau vorbesc, femeile pot fi catalogate drept usuratice. Limita dintre permisiv si usuratic este o linie fina si depinde de fiecare cum isi traseaza segmentele.

Fiecare din noi avem dorinte si ni le manifestam in diferite moduri. Depinde de personalitate si cultura. O femeie indrazneata nu este neaparat vulgara.

FEMEIA BERBEC

Puterea este cheia care influenteaza relatia cu femeile Berbec. Toate femeile Berbec au nevoie de independenta si de mult spatiu. Desi au nevoie de afectiune si sinceritate, le place sa iasa in oras si sa faca victime. Este o balanta care se inclina ba intr-o parte, ba in alta. Nu pot fi tinute cu forta si cel mai bine e sa le lasi libere.

CITESTE SI: Caracterul erotic in functie de zodie! Pana unde esti dispusa sa mergi pentru un orgasm

FEMEIA GEMENI

Intr-o relatie, femeii Gemeni nu ii este rusine sa faca avansuri si altor barbati. Nici macar când iubitul este de fata. Dar isi stiu limitele si nu ar fi in stare sa insele. Ele vor sa isi demonstreze constant ca inca mai au acel ceva care atrage barbatii. Nu este ceva neobisnuit ca o femeie Gemeni sa se intalneasca cu barbati mult mai in vârsta sau mai tineri. 

FEMEIA TAUR

Potrivit fanatik.ro, femeile Taur au o carisma excelenta si spun lucrurilor pe nume. Apetitul sexual este ca o foame constanta si nu tin cont de mentalitatea sau fizcul partenerului. Barbatii sunt doar niste ustensile in mainile lor. 

CITESTE SI: TOP 4 ZODII CARE ITI SUNT FIDELE PANA LA MOARTE! VEZI CINE NU TE VA INSELA NICIODATA

FEMEIA FECIOARA

Niciodata nu poti intui ceea ce o femeie Fecioara vrea de la tine. Iti poate face avansuri sexuale, ca mai apoi sa te lase balta. Sa nu te uimeasca faptul ca va trece pe langa tine in timp ce se saruta cu un alt barbat.

Sursa: rtv