Cele mai vestite nimfomane din istorie

Multe dintre ele au fost considerate minti luminate, dar istoria vorbeste despre ele si la alt capitol, cel al sexualitatii. Ecaterina cea Mare, Maria Tereza sau Irodiada au avut inclinatii nimfomane, iar placerea lor pentru sex era stiuta de toata lumea. Suspiciuni in acest sens exista si in legatura cu Elena Ceausescu sau Marilyn Monroe.

Ecaterina cea Mare, nimfomana si perversa

Ecaterina a II-a (Ecaterina cea Mare) (n. 1729 – d. 1796) a fost o celebra tarina a Imperiului Rus. S-a nascut cu numele de Sophie Augusta Fredericka de Anhalt-Zerbst si a devenit imparateasa a Rusiei dupa asasinarea sotului ei, Petru al III-lea al Rusiei. Dupa unii istorici, era isterica, nimfomana si practicanta destoinica a perversiunilor sexuale. Ecaterina fusese arvunita printului Petru, mostenitorul tronului, aranjament convenit intre familii. Petru era foarte urat, avea fata “cioplita” de urmele unei variole si un alcoolic notoriu. Istorii vorbesc si despre faptul ca Petru suferea de fimoza, ceea ce il impiedica sa aiba relatii cu Ecaterina. Asta a facut-o pe tanara imparateasa sa caute iubirea in orice barbat cu stare. La 67 de ani, inainte de a muri, Ecaterina ar fi avut 1 sot, 14 amanti tineri, dar si o multime de relatii pasagere.

CITESTE SI: Cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor

Maria Tereza si legenda calului in calduri

Maria Tereza, femeia care a condus vreme de 40 de ani Sfantul Imperiu Roman, este considerata una dintre mintile cele mai luminate din istoria liderilor influenti ai lumii. In acelasi timp, stilul ei de a conduce a atras si pasiuni intense in randul poporului. Maria Tereza a Austriei (1717-1780) a ramas in istorie, neoficial, drept imparateasa Imperiului Romano-German. Pasiunea pentru cai si calarie i-a atras una dintre cele mai zguduitoare legende care au circulat de-a lungul timpului despre marii lideri politici ai lumii: aceea ca intretinea relatii sexuale cu armasarii din grajdul imperial si ca unul din episoadele zoofile i-ar fi cauzat si moartea. Mai precis, ca ar fi fost zdrobita de copitele unui armasar pe care l-ar fi biciut in timpul actului sexual.   Se pare ca legenda aventurilor erotice cu animale ar fi fost lansata de tiganii care lucrau la grajdurile imparatesti.

Marilyn Monroe, cea mai sexy si mai fascinanta femeie a secolului XX 

A avut o copilarie plina de abuzuri si o mama schizofrenica, iar scandalurile au continuat atat la maturitate, cat si dupa disparitia vedetei. Drept dovada stau si legaturile amoroase cu fratii Kennedy, Frank Sinatra si Marlon Brando. 
Jim Dougherty, primul sot al artistei, a declarat ca Marilyn adora sa faca dragoste, iar apropiatii au spus despre ea ca se iubea si cu femeile.   Ii placeau femeile, a avut relatii cu ele si chiar se ingrijora ca ar putea fi lesbiana“, explica Lois Banner, autoarea lucrarii „Marilyn: The Passion and the Paradox“ (profesoara de studii de gen la University of Southern California).    „Cum este posibil sa devina sex-simbol pentru heterosexuali daca ii placeau femeile? Cum este posibil ca prin exterior sa intruchipeze perfectiunea, iar in interior sa fie atat de imperfecta ? De ce nu a fost in stare sa aiba un copil?“, scrie autoarea.

 Nicolae si Elena Ceausescu, sex in inchisoare si amanti pe banda rulanta 

 Viata privata a lui Nicolae si a Elenei Ceausescu este un subiect cu destule zone „albe”, care lasa loc speculatiilor. Arhivele PCR lamuresc unele aspecte, iar cateva documente evidentiaza cum facea sex cuplul Ceausescu atunci cand „tovarasul” se afla in puscarie.    In iulie 1940, viitorul presedinte al Romaniei socialiste, atunci in varsta de 22 de ani, a fost arestat si intemnitat la Jilava. O inchisoare groaznica, intunecata si umeda. Nicolae Ceausescu s-a aflat aici pana in luna februarie 1942, scrie revista Historia. Elena Ceausescu a avut numerosi amanti in timpul casniciei cu Nicolae Ceausescu. Desi subiectul a fost unul tabu pe perioada comunismului si nici membrii securitatii nu aveau voie sa vorbeasca despre asta, dupa Revolutie detalii incredibile depre viata privata a sotiei dictatorului au iesit la iveala.   Chiar dinainte de a-l cunoaste pe Nicolae Ceausescu si a deveni sotia lui, Elena Ceausescu a avut parte de multi petitori. Prima ei iubire ar fi fost chiar tatal naistului Gheorghe Zamfir, pe care l-a cunoscut in satul natal. Cand barbatul a plecat la Bucuresti insa, relatia lor s-a incheiat. Lenuta a venit dupa el in Capitala, dar fara noroc.

Regina Messalina si istoria celei mai lungi partide de sex din istorie

Valeria Messalina a fost cea de-a treia sotie a imparatului roman Claudius. Dio Cassius ne relateaza despre ea ca „traia in desfrau si silea si pe celalalte femei sa se prostitueze, scrie historia.ro. Pe unele le obliga sa se supuna la actul sexual chiar in palat, in prezenta si sub ochii barbatilor lor.   Pe acestea, care acceptau asa ceva, le iubea si le favoriza (iar pe barbatii lor) ii atragea de partea ei prin tot felul de cinstiri si functii inalte. Alte familii in schimb, care nu se injoseau cu asemenea murdarii, erau tinta urii ei, daca nu si victime”. Regina Messalina, considerata cea mai desfranata imparateasa romana, a ramas in istorie cu “cea mai lunga partida de sex”. Recordul s-ar fi consumat in momentul in care regina ar fi provocat-o pe o prostituata, pentru a vedea care rezista sa faca sex mai mult. Se spune ca a rezistat 25 de ore, cu 25 de barbati.

Irodiada si Salomeea au dus la decapitarea Sf. Ioan Botezatorul

Irodiada a fost nepoata lui Irod cel Mare. Dupa ce initial s-a casatorit cu unchiul ei Irod Filip I (al patrulea fiu al lui Irod cel Mare, provenit din casatoria cu a treia sa sotie, Mariamne a II-a), mai tarziu l-a parasit pe acesta pentru a se casatori cu un alt unchi de-al ei, Irod Antipa.   Din casatoria cu Irod Filip a avut un copil, pe Salomeea, cea care a dansat in fata lui Irod Antipa si apoi a cerut capul sfantului Ioan Botezatorul la cererea mamei sale Irodiada, suparate ca prorocul nu mai inceta in a le aduce in fata.

Lucretia, nimfomana din familia Borgia 

 Zvapaiata ,,Renasterii“, ,,Vaduva Neagra“ cum mai este descrisa in istorie, Lucretia Borgia a fascinat atat literatura cat si arta care i-au facut un chip demonic folosindu-se de legendele ce au acoperit lacunele si datele istorice care se contraziceau pe alocuri. Ea se tragea din clanul Borgia cu radacini in Spania secolului XIV raspandindu-se in secolele XV si XVI in Italia, Spania si Franta. Potrivit wikipedia.org, ea este descrisa ca avand par blond lung pana mai jos de genunchi, ten frumos, ochi caprui, dar care isi schimbau culoarea, piept plin si inalt si o gratie naturala care o faceau sa para ca „merge pe aer”. Familia i-a aranjat mai multe casatorii cu oameni importanti si puternici, cu scopul de a-si satisface ambitiile politice. Lucretia a fost casatorita cu Giovanni Sforza, Alfonso de Aragon (duce de Bisceglie) si cu Alfonso d’Este (duce de Ferrara).    

CITESTE SI: Semne ca esti nimfomana! Cum se comporta o femeie dependenta de sex

Elena Lupescu

Elena Lupescu a fost pasiunea regelui Carol al II-lea. Se spune ca regele era in stare sa sacrifice orice pentru amanta sa. Atasamentul sau fata de ea a fost explicat prin cauze fizice: bine dotat de la natura, regele cu greu isi putea gasi o partenera care sa-l rabde. Cand a dat de Elena Lupescu (despre care se zice ca ar fi fost mai inainte sa-l cunoasca pe rege, daca nu prostituata de bordel, cel putin dama de consumatie pentru ofiteri) Carol al II lea nu si-a mai dorit alta femeie. Cert este ca Elena Lupescu stia sa-l manipuleze pe rege.   Generalul Gavrila Marinescu, un intim al camarilei regale, ii spunea lui Constantin Argetoianu ca regele, Elena Lupescu si Ernest Urdareanu „faceau figuri in trei” si ca nu doar regele era infidel si se culca cu diverse prostituate, dar si Elena Lupescu isi insela regalul amant ori de cate ori avea ocazia, noteaza george-damian.ro.

Sursa: adevarul