CELE TREI GRESELI MAJORE PE CARE LE FAC FEMEILE IN PAT

Partenerii de cuplu au parte de o viata sexuala buna doar daca stiu sa comunice intre ei. Altfel, atat tu, cat si partenerului de viata puteti face greseli care sa va afecteze viata de cuplu. In continuare va prezentam cele 3 GRESELI MAJORE pe care le fac femeile in MATERIE de SEX:

1.Nu iei initiativa

Este gresita conceptia potrivit careia barbatul trebuie sa fie cel care ia initiativa in dormitor. Acest lucru trebuie sa existe de ambele parti, pentru a preveni aparitia monotoniei.

Orice relatie trebuie condimentata cu putina sare si piper, asadar, nu ezita sa fii tu cea care ia initiativa. Barbatilor le place, cel putin la fel de mult, ca si femeilor, sa fie rasfatati in dormitor si sa se simta doriti.

Pozitia femeilor in societate s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului si nu mai este cazul ca in aceste timpuri sa ramanem inca la ideea ca barbatul trebuie sa fie cel care face primul pas.

CITESTE SI: CELE 7 MOTIVE PENTRU CARE FEMEILE INCEARCA SEXUL ANAL

2.Esti complexata de felul in care arati

La inceputul unei relatii este bine ca unele lucruri sa le tii doar pentru tine. A-i spune iubitului tau ca esti complexata de felul in care arati nu este o idee tocmai buna.

Faptul ca te indoiesti de tine s-ar putea sa ii schimbe si lui parerea in ceea ce te priveste. Atitudinea este extrem de importanta in orice tip de relatie.

In plus, barbatii nu sunt interesati de detaliile pe care femeile le considera a fi majore. Asadar, bucura-te alaturi de partenerul tau, lasand la o parte complexele de orice fel.

3.Nu ii spui ce-ti place

Pentru imbunatatirea vietii sexuale, este important sa-i spui partenerului ce-ti place in materie de sex. Numai asa veti ajunge sa va cunoasteti mai bine si sa fiti pe aceeasi lungime de unda.

Barbatii vor foarte mult sa isi satisfaca partenera, cu alte cuvinte, vor fi foarte receptivi la ceea ce le spuneti. Si daca instructiunile sunt oferite intr-o maniera care nu le afecteaza mandria masculina, vor aprecia cu atat mai mult.

Sursa text: click