CELE TREI ZODII de FEMEI care sunt recunoscute drept SPARGATOARE de CASNICII

Dragostea este complicata si, voit sau nu, ne putem indragosti de persoana nepotrivita. De altfel, aceasta este problema cel mai des intalnita cand auzim vorbindu-se despre povesti de iubire care au esuat lamentabil. Sunt trei zodii care pun alte relatii in pericol, pentru a afla sau a oferi iubirea adevarata. Iata care sunt acestea!

Gemeni

Femeia Gemeni este plina de calitati: este inteligenta, copilaroasa, stilata, sexi, are simtul umorului, iar daca nu exceleaza la capitolul frumusete, stie sa faca orice barbat sa fie innebunit dupa ea, daca isi propune acest lucru.

Hotararea si ambitia ei sunt alte elemente definitorii ale caracterului ei puternic, iar femeia Gemeni, atunci cand isi doreste ceva, va obtine, fara sa se gandeasca la consecinte. Uneori poate fi chiar cruda, iar daca i-a cazut cu tronc iubitul celei mai bune prietene, atunci merge pana in panzele albe pentru a-l cuceri.

Este genul de femeie din zodiac care sparge casele, insa nu pentru un moft al ei, din orgoliu sau doar pentru ca poate. Nu, nu este o Jolene, ci este o femeie sensibila in fata iubirii. Intentiile ei sunt din cele mai corecte: este constienta ca iubirea adevarata nu vine decat o singura data in viata si nu are de gand sa fie spectatoarea propriei ratari pe plan emotional.

Iar armele ei de seductie vin cu efecte imbatabile. Nici cel mai fidel barbat nu poate rezista arsenalului femeii Gemeni. Cu atat mai putin un reprezentant al sexului tare, angrenat intr-o casatorie, probabil cu probleme.

Sagetator

Femeia Sagetator este probabil una dintre cele mai sensibile reprezentante ale zodiacului. Cu greu poate rezista tentatiei… de a face bine. Poate parea ciudat, insa femeia Sagetator cauta sa fie salvatoarea tuturor, sa ajute cat mai multa lume. Este insufletita de idealuri cum ar fi pacea in lumea, combaterea foametei, alinarea durerilor fizice si sufletesti.

Este un spirit caritabil, insa aceasta caritate se poate rasfrange, in mod negativ, asupra altor persoane. Dar femeia Sagetator nu are timp sa se gandeasca la repercusiuni, ci doar la metode prin care poate ajuta persoana din fata ei. Dincolo de pasiunea si sentimentele pe care le investeste in acest demers, nativa acestei zodii este si foarte determinata sa reuseasca.

Asa se intampla atunci cand vede un suflet ranit. In gasca ei de prietene sunt numai femei inselate sau care nu si-au gasit iubirea, iar Sagetatoarea nu poate rezista unui barbat nefericit. Simte ca ea stie ce-i trebuie acelui om pentru a fi fericit si face tot posibilul sa i-l ofere, mai ales daca motivul tristetii lui este o alta femeie.

Sagetatoarea il intelege, il asculta, il respecta, il iubeste cu toata fiinta si inima ei, ii ofera totul, pana cand intalneste un alt suflet la ananghie, a carui nefericire are fix aceleasi motive. Sagetatoarea simte ca are multe de oferit pentru a-i alina pe cei care sufera din dragoste, dar este mai atrasa de cei in faze „incipiente”.

Varsator

Femeii Varsator ii plac provocarile si vrea sa ofere iubire tuturor barbatilor care se simt atrasi de ea, chiar daca se intampla ca acestia sa fie insurati. Este foarte dornica sa arate cum poate iubi ea si ce fericire ascund dezmierdarile bratelor ei.

De aceea nu rezista sa nu impartaseasca asta domnilor. Este un orgoliu personal al ei sa fie admirata si laudata pentru modul in care poate oferi afectiune. De altfel, aceasta este trasatura cu care ii place sa se laude si de care este cea mai mandra. Este un real mister pentru cei din jur, ascunde multe enigme si este greu de descifrat, imposibil de inteles.

In afara orgoliului de a fi capabila de cea mai buna iubire, fiind o femeie foarte senzuala, care se pliaza pe dorintele barbatilor si stie cum sa-i starneasca, femeia Varsator mai are un motiv pentru care ii fura pe acestia din leaganul familiei pe care si-au cladit-o. Simte ca iubirea ei ofera multa bucurie si vrea ca toata lumea sa simta asta.

Sursa text: divahair.ro