Celebra Geta Voinea s-a urcat pe mese la 4 dimineața și a dansat erotic alături de un stripper

Geta Voinea a făcut un show de zile mari, în club, de Ziua Femeii, scrie cancan.ro. Pe la 4 dimineața, milionara s-a urcat chiar pe una dintre mese, unde a dansat erotic alături de un stripper.

Geta Voinea a tras din greu să ajungă un nume în industria de înfrumuseţare. Deși a atins o vârstă respectabilă – la finalul lunii august va împlini 55 de ani – stilista a dovedit, încă o dată, dacă mai era nevoie, că are sufletul tânăr și că știe să se distreze ca pe vremuri. În afara job-ului, afacerista lasă deoparte orice inhibiție, mai scrie cancan.ro.

Geta Voinea nu și-a pierdut, sub nicio formă, farmecul. Cu mișcări hotărâte, stilista s-a urcat fără probleme pe o masă, unde a început să se miște frenetic lângă un stripper. Atingeri tandre, vorbe dulci șoptite la ureche, îmbrățișări… Afacerista s-a lăsat luată în brațe, ba chiar și pupată pe obraz. A avut parte de o noapte memorabilă, un început de weekend reușit din toate punctele de vedere. După ce și-a făcut numărul, stripper-ul a coborât de pe “scena” unde a făcut spectacol.

Nu înainte să primească și răsplata din partea stilistei, anume o… palmă prietenească peste ceafă. Faptul că a rămas fără partener de distracție nu a demoralizat-o pe Geta Voinea. Milionara a continuat să dansese și să facă show. S-a simțit perfect de Ziua Femeii.

Sursa foto: revista tango