Celebritati despre care nu stiai ca sunt BISEXUALE. GALERIE FOTO

Atunci cand vine vorba de VIATA INTIMA si IDENTITATEA SEXUALA, pana si celebritatile de la Hollywood se feresc sa apara in lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, multe dintre VEDETE au reusit sa isi invinga teama si sa recunoasca in public faptul ca sunt BISEXUALE. Iata cateva dintre starurile despre care nu te asteptai  sa iubeasca si persoane de acelasi gen. 

DREW BARRYMORE

Actrita a marturisit in diversele interviuri despre RELATIILE sale cu alte femei. Intr-un astfel de interviu, in 2003, pe care l-a acordat publicatiei Contact Music, Drew Barrymore a declarat: “Sunt atrasa sexual de femei? Da, sunt. Categoric. De cand ma stiu m-am considerat BISEXUALA”.

AMBER HEARD

Logodnica lui Johnny Depp si-a recunoscut BISEXUALITATEA in cadrul evenimentului aniversar GLAAD (The Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) din 2010. La vremea respectiva, AMBER HEARD forma un cuplu cu fotografa Tasya van Ree.

Citeste si: LADY GAGA A RECUNOSCUT CA ESTE BISEXUALA

ANDY DICK

Actorul de comedie a negat in foarte multe randuri ca este HOMOSEXUAL. El s-a declarat BISEXUAL intr-un interviu pe care l-a acordat in 2006 cotidianului “The Washington Post”: “Doar pentru ca am avut experiente sexuale cu barbati, nu inseamna ca sunt homosexual. Sunt BISEXUAL”, a spus ANDY DICK.

ALAN CUMMING

Actorul a admis in public faptul ca a fost implicat in RELATII atat cu femei, cat si cu barbati. Din 2007, Alan Cumming este casatorit cu Grant Shaffer.

DREA DE MATTEO

Frumoasa actrita din “Neveste disperate” si-a recunoscut ORIENTAREA SEXUALA intr-un eveniment din 2010 ce a avut lui la Nashville.

 

Citeste si: NUNTA GAY DE LA PRO TV, CONTESTATA IN INSTANTA DE ONG-URI

GILLIAN ANDERSON

DANA SCULLY din serialul “Dosarele X” si-a recunoscut BISEXUALITATEA in martie 2012. Actrita a facut dezvaluirea intr-un interviu pentru o revista, atunci cand a povestit RELATIA din adolescenta pe care a avut-o cu o alta femeie.

FERGIE

Frumoasa solista de la BLACK EYED PEAS a recunoscut ca este BISEXUALA intr-un interviu din 2009 acordat tabloidului The Sun.

Sursa foto: rantlifestyle.com, fanpop.com