CENTRELE ENEL din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu vor avea un PROGRAM MODIFICAT in perioada sarbatorilor de iarna

PUNCTELE ENEL din municipiul Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise in zilele de 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, au anuntat luni reprezentantii companiei.

In celalalte zile, PUNCTELE ENEL vor functiona dupa programul obisnuit. Astfel, in zilele de 23, 24, 29, 30 si 31 decembrie, respectiv 5 ianuarie, programul de functionare va fi de la ora 9.00 la ora 17.00, in municipiul Bucuresti, si de la ora 8.00 la ora 16.00, in judetele Ilfov si Giurgiu.

Clientii Enel Energie Muntenia, care doresc sa isi achite factura de energie electrica in aceasta perioada, pot utiliza modalitatile alternative de plata.

Citeste si: PROGRAMUL casieriilor RADET Bucuresti in perioada SARBATORILOR DE IARNA

Pentru a afla informatii despre consumul de energie, facturile si platile efectuate, clientii Enel Energie si Enel Energie Muntenia pot apela gratuit InfoEnel la numarul de telefon 0800.07.08.09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro sectiunea My Enel.

Citeste si: OFICIILE POSTALE vor avea un PROGRAM DE LUCRU SPECIAL in perioada sarbatorilor de iarna

Potrivit sursei citate, pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul, nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica. Serviciul Telecitire va fi functional.

Sursa foto: zf.ro