Centru de date Google cu Street View. Video

Centrele de date Google pot fi vazute, pentru prima oara, de internauti. Google permite vizitarea virtuala a centrelor de date ale companiei din intreaga lume, acolo unde traieste internetul.Totul este posibil cu Street View.

Sute de mii de servere, cabluri colorate si biciclete cu ajutorul carora inginerii se pot deplasa mai repede in interiorul centrelor pot fi vazute prin intermediul site-ului Where the Internet Lives .

Puteti face o vizita virtuala atat in sediul central din Carolina de Nord, SUA, cat si in alte opt centre de date ale companiei din SUA, Finlanda sau Belgia. Pu 355;ini oameni au pasit in centrele de date ale Google, iar asta s-a intamplat dintr-un motiv foarte intemeiat: prima noastra prioritate este securizarea datelor.

Doar un numar redus de angaja si au acces in locul unde se afla serverul. Astazi, pentru prima data, pute si vedea ce se afla in interiorul unui centru de date Google, vizitandu-l virtual. pe site-ul ‘Where the Internet lives’ (Unde traieste Internetul) pute si vedea fotografii realizate de Connie Zhou si ve si privi, pentru prima data, tehnologii, oameni si locuri care fac ca Google sa functioneze , a declarat un reprezentant Google.

Prin aplicatia Street View userii pot vedea panorame la 360 de grade ale unui centru de date din statul Carolina de Nord care poate fi vizitat virtual.