Centru de distributie Alimente pentru pensionari si someri, amenajat in Sectorul 4

Centru de distributie Alimente pentru pensionari si someri, amenajat in Sectorul 4

Primaria Sectorului 4 va infiinta, pana in luna septembrie, un Centru de Distributie Alimente pentru persoanele defavorizate care sa fie amenajat potrivit standardelor europene.

Directia Generala de Asistenta Sociala şi Protectia Copilului Sector 4 va amenaja un centru special pentru distributia ajutoarelor pentru someri, pensionari si alte categorii defavorizate din Sectorul 4.

Centrul de distributie a alimentelor pentru persoanele defavorizate va fi amenajat in cladirea situata in bd. Metalurgiei nr.89.

Citeste si: Primarul PIEDONE, de nerecunoscut. Uite ce a patit in Piata Sudului – GALERIE FOTO

Lucrarile au inceput pe 1 iulie si potrivit reprezentantilor Primariei Sectorului 4 sediul va fi gata la inceputul lunii septembrie.

Potrivit anuntului de atribuire publicat de Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), criteriul de atribuire a contractului a fost pretul cel mai scazut al ofertei. In urma anuntului au fost primite patru oferte, contractul fiind atribuit firmei SC MARIOMIH SRL.

Valoarea totala a investitiei este de 1.621.425,24 lei cu TVA.

Citeste si: PIEDONE a devenit BUNIC!!! IMAGINI EMOTIONANTE

Dupa efectuarea lucrarilor contractate, acest centru va fi amenajat la standard european si va adaposti atat un centru de distribuire a alimentelor, cat si un centru de acordare a ajutoarelor de caldura, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 4.