Centrul de Servicii Sociale ”Pinocchio” din Bucuresti, AMENAJAT de VOLUNTARI

Un numar de 300 de VOLUNTARI ai Asociatiei MaiMultVerde au AMENAJAT la sfarsitul saptamanii interiorul si exteriorul Centrului de Servicii Sociale ”Pinocchio” din Bucuresti.

Centrul este destinat copiilor strazii si asigura internarea in regim de urgenta pentru fete si baieti cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani, aflati in situatii de abandon, abuz sau neglijare.

Citeste si: Militarii americani au strans CINCI TONE de GUNOAIE de pe plaja Navodari

Actiunea a avut drept scop imbunatatirea conditiilor in care traiesc cei 50 de copii din Centrul de Servicii Sociale ”Pinocchio”. VOLUNTARII din Bucuresti si Craiova au amenajat atat spatiul din curtea centrului, cat si interiorul cladirii. Acestia au montat un foisor din lemn pentru petrecerea timpului liber, au plantat puieti de arbori si arbusti, au amenajat spatiul verde si au renovat echipamentele si locul de joaca. In interior, VOLUNTARII au zugravit si reparat peretii dormitoarele si holurilor, transformand centrul intr-un loc mai placut. De asemenea, sala multimedia a fost dotata cu cinci calculatoare si mobilierul aferent.

Citeste si: Aproximativ 800 de VOLUNTARI au fost formati in Nigeria pentru a lupta impotriva EBOLA

La finalul zilei, copiii s-au alaturat VOLUNTARILOR, bucurandu-se de transformarea pe care a suferit-o centrul, locul pe care ei il numesc ”acasa”, si de cadourile pe care le-au primit.

Sursa foto: Asociatia MaiMultVerde