Centrul Educational Melba – Before School si After School

Centrul educational Melba – www.melba.ro – este situat in cartierul Tineretului, pe strada Lanariei nr. 117. Locatia se afla intre parcurile Tineretului si Carol. Este o zona foarte frumoasa si linistita.

Centrul functioneaza de 15 ani, sub indrumarea fondatorului, doamna Elena Stefan. Cu o bogata activitate in invatamant doamna Elena Stefan manifesta o mare afectiune fata de copii. Ii trateaza pe acestia ca si pe propriii copii. Este foarte atenta la problemelelor si cauta sa le rezolve cat se poate de rapid.

Misiunea Centrului este sa le asigure copiilor un mediu propice pentru invatare si relaxare.

Activitatea Centrului se desfasoara pe 2 directii: before school si after school.

Inca din exterior se poate vedea aspectul ingrijit al Centrului. Este o constructie solida, care nu pune probleme in cazul vreunui dezastru natural.

Aici sunt gazduiti copii de la clasa 0 pana la clasa a VIII a.

Copiii sunt primiti cu multa caldura si afectiune. Atmosfera placuta, in care fiecare lucrui si are locul sau, te intampina inca de la intrare. Incaperile mari, luminoase, curate si foarte calduroase ii imbie pe acestia sa lucreze cu placere.

Personalul are mare grija ca toti copiii sa aiba ce le trebuie, astfel incat ei sa simta ca sunt ca si acasa.

De asemenea ei sunt indrumati cu multa rabdare de catre profesori si invatatori calificati. Elevii sunt indrumati de personalul didactic sa-si efectueze temele cu multa atentie si seriozitate. Orice informatie noua este aprofundata, incat elevii o inteleg foarte bine. In acestfel ei obtin rezultate foarte bune la teste, teze si olimpiade scolare.

Punctul nostru forte il reprezinta: programe speciale, respectiv ore suplimentare cu elevii care necesita pregatire suplimentara, cursuri de limbi straine (franceza, engleza), dans, activitati sportive, activitati recreative, constand in jocuri distractive. Activitatile se desfasoara atat in salile cat si in curtea Centrului.

In ceea ce priveste hrana, elevii primesc micul dejun, gustarea de fructela ora 10 si de dupa-amiaza, la ora 16 si pranzul. Prin grija personalului administrativ, alimentele sunt bio si proaspete. Meniul este variat si echilibrat, preparat dupa retete care au un continut scazut de sare si zaharuri. Acesta este diferit de la o zi la alta, iar mancarea este foarte gustoasa, selectata in functie de varsta copiilor, preparata zilnic in bucataria Centrului.

Transportul este civilizat, fiind asigurat de microbuzul Centrului.

La cererea parintilor si a elevilor, la sfarsit de saptamana pot avea loc spectacole cu animatori care ii amuza pe copii. In aceasta locatie copiii se simt ca in familie.

Programul se desfasoara intre orele 7.30 – 18.00: before school 7.30 – 11.30; after school 12.30 – 18.00.

Va invitam cu mult drag sa vizitati Centrul nostru educational.

Va asiguram ca veti fi foarte incantati si determinati sa va aduceti copiii la noi.

Va asteptam!