Centrul Sportiv Apollo din Sectorul 3 va primi numele SZOBI CSEH

Centrul Sportiv Apollo din Sectorul 3, acolo unde SZOBI CSEH a antrenat numerosi tineri fara posibilitati materiale si cu probleme de integrare sociala, va primi numele cunoscutului cascador si actor care a murit vineri, a anuntat Primaria Sectorului 3.

“De aproape zece ani, intre Primaria Sectorului 3 si Asociatia «Gladiatorul», pe care SZOBI CSEH a condus-o, a existat o stransa colaborare. La o baza sportiva din Sectorul 3 si, din 2013, la Centrul Sportiv Apollo, Szobi Cseh a antrenat numerosi tineri fara posibilitati materiale si cu probleme de integrare sociala, pregatindu-i pentru a deveni cascadori, alpinisti sau gimnasti acrobati. In tot ceea ce a facut, SZOBI CSEH a fost un model de generozitate si implicare”, declara in comunicat primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

Citeste si: SZOBI CSEH a murit la varsta de 72 de ani. Cascadorul a pierdut lupta cu cancerul

“Recunoscand meritele deosebite ale cascadorului si actorului SZOBI CSEH, ca si contributia sa in rezolvarea problemelor sociale din Sectorul 3, voi propune Consiliului Local al Sectorului 3 adoptarea unei hotarari prin care Centrul Sportiv Apollo sa poarte numele SZABOLCS (SZOBI) CSEH. Situat in incinta Liceului Tehnologic Elie Radu, Centrul Sportiv Apollo este unul dintre cele mai moderne baze sportive pentru tineri din Romania”, mai spune Negoita.

Citeste si: EXCLUSIV: ”Gladiatorii” lui Szobi Cseh se muta in curtea ADP sector 3?

Primarul Sectorului 3 transmitecondoleante rudelor si tuturor celor apropiati sau care l-au indragit.

Sursa foto: facebook.com