Cercetasii Romaniei i-au colindat pe seniorii de la Complexul de Servicii Sociale ,,Floare Rosie”

La sfarsitul saptamanii trecute, persoanele varstnice rezidente ale Complexului de Servicii Sociale ,,FLOARE ROSIE” din Militari au primit cu bucurie vizita unor colindatori cu adevarat speciali.

CERCETASII ROAMNIEI au adus bucurie pe chipurile batranilor printr-o manifestare deosebita, copiii au cantat cu insufletire colinde si au raspandit cu generozitate Magia Craciunului.

„Seniorii au primit cu emotie si incantare micul spectacol oferit de temerarii cercetasi. Pentru ei, Craciunul este o stare de spirit, nu doar un moment sau o data in calendar. Adevaratul spirit al Craciunului inseamna daruire si compasiune, iar pentru noi este o onoare sa le putem aduce bunicilor nostri un strop de bucurie din partea comunitatii pe care, la vremea lor, au construit-o”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Misiunea pe care o au CERCETASII ROMANIEI este de a contribui la educarea tinerilor, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, in care oamenii sunt impliniti ca indivizi si joaca un rol constructiv in societate. Cercetasii isi aduc o contributie importanta la construirea increderii si a stimei de sine, la dezvoltarea abilitatilor de invatare, leadership, team building, aventura in aer liber si distractie.

Complexul de Servicii Sociale ,,FLOARE ROSIE” este un centru modern, unde persoanele varstnice aflate in dificultate pot beneficia de masuri de suport specifice situatiei de dependenta, prin asigurarea serviciilor de ingrijire in sistem rezidential.

Sursa foto: primarie6