CEREMONII de COMEMORARE a celor OPT MILITARI MORTI in accidentul aviatic de vineri, in toate unitatile militare din tara

Toate unitatile militare din tara si in cele dislocate in afara teritoriului national vor organiza, luni, CEREMONII militare si religioase de COMEMORARE a celor OPT MILITARI care si-au pierdut viata in accidentul aviatic de vineri, a anuntat Ministerul Apararii Nationale (MApN).

Potrivit sursei citate, cei doi militari raniti in accidentul aviatic din judetul Sibiu vor fi transportati cu o aeronava militara C-27 J Spartan de la Targu-Mures la Bucuresti.

Citeste si: Un ELICOPTER MILITAR S-A PRABUSIT in JUDETUL SIBIU. OPT MILITARI AU MURIT. Cei doi raniti vor fi adusi la Bucuresti

Acestia vor fi asistati pe timpul zborului de o echipa medicala a Statului Major a Fortelor Aeriene si de un medic de la spitalul din Tirgu-Mures, se mai arata in comunicat.

OPT MILITARI si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti in urma prabusirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, vineri, in jurul orei 10.40, in zona localitatii Malancrav, din judetul Sibiu. Zona este extrem de accidentata, unde doar masini de teren sau tractoare pot ajunge.

Sursa foto: incomod.ph