Cererea de eliberare conditionata a lui GIGI NETOIU, admisa de instanta: Decizia nu este definitiva

Judecatoria Drobeta Turnu Severin a admis luni cererea de eliberarea conditionata a lui Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul “Transferurilor”. Decizia instantei nu este definitiva.

Gigi Netoiu nu a fost prezent in sala de judecata, el fiind internat in spital, dupa ce duminica seara a suferit un infarct.  Aceasta este  treia cerere de eliberare conditionata facuta de Netoiu, celelalte doua nefiind admise.

“E vorba de o cerere de eliberare conditionata si am adus aceleasi argumente pe care le-am invocat si in fata comisiei de eliberare a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, adica indeplineste toate conditiile legale prevazute de articolul 59 din vechiul Cod Penal. In prezent este internat in Spitalul Municipal Timisoara, la sectia cardiologie”, a declarat avocatul Sorin Crudiu. 

CITESTE SI: GIGI NETOIU a facut INFARCT la PUSCARIE

Avocatul a mai precizat ca Gigi Netoiu a achitat in intregime prejudiciul retinut in sarcina sa, urmand sa plateasca lunar, in solidar cu alte persoane, penalitatile calculate de instanta.

Gigi Netiou a fost condamnat in martie 2014 la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul ”Transferurilor”.

CITESTE SI: MIHAI STOICA poate fi ELIBERAT CONDITIONAT, a stabilit Comisia Penitenciarului Jilava 

Duminica, el a suferit un infarct, in timp ce se afla la Sectia externa din localitatea Vanjulet a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, unde isi ispaseste in regim deschis pedeapsa.

Sursa foto: ataclapersoana