Cererea lui DAN VOICULESCU de STRAMUTARE a dosarului ICA se judeca in toamna la ICCJ

Cererea lui DAN VOICULESCU de STRAMUTARE a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, va fi judeca in 24 septembrie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Avocatii lui DAN VOICULESCU au inaintat aceasta solicitare la ICCJ, dupa ce la termenul din 1 iulie al procesului au sesizat faptul ca noul presedinte al completului de judecata nu este impartial.

Cererea de STRAMUTARE a dosarului formulata de DAN VOICULESCU a fost inregistrata vineri la instanta suprema, iar termenul de judecata a fost stabilit in 24 septembrie.

Citeste si: DAN VOICULESCU RASPUNDE acuzatiilor din dosarul de santaj pe blogul sau

La termenul din 1 iulie al dosarului ICA, judecatoarea Camelia Bogdan, presedintele completului, a respins mai multe exceptii, cereri de amanare si de recuzare inaintate de avocati si a extins sechestrul pus pe averea presedintelui fondator al PC, DAN VOICULESCU.

Citeste si: VOICULESCU: Nu l-am vazut pe Nelu Iordache de 20 de ani. Pe celalalt nu il cunosc deloc. E o FACATURA!

Urmatorul termen in dosarul privatizarii ICA a fost stabilit de Curtea de Apel Bucuresti in 7 iulie, cand ar urma sa fie audiati inculpatii, iar aparatorii acestora ar trebui sa puna concluzii in acest proces.