Cererea lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei, judecata pe 17 iunie

Cererea latifundiarului Gigi Becali de intrerupere a pedepsei de trei ani de inchisoare pentru trei luni va fi analizata si judecata de magistratii Tribunalului Bucuresti in ziua de 17 iunie, a anuntat Bogdan Barbuceanu, unul dintre avocatii finantatorului echipei Steaua.

Intre timp, Gigi Becali va fi transferat de la Penitenciarul Rahova, acolo unde a fost incarcerat pentru perioada de acomodare in ziua de 20 mai, la inchisoarea Jilava. Avocatii lui Gigi Becali au anunta ca au depus cererea de intrerupere a pedepsei vineri, acestia primind termen pentru ziua de 17 iunie.

Deasemenea, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti vor judeca pe 19 iunie cererea de contopire a pedepselor pe care le are de executat Gigi Becali, el primind cate o condamnare de trei ani atat in Dosarul Schimburilor de terenuri cu MApN, dar si in Dosarul Valiza.

In cererea de intrerupere a pedepsei pentru o perioada de trei luni se arata faptul ca Gigi Becali trebuie sa isi poata aranja afacerile, sa isi intretina familia si sa se poata ocupa in continuare de clubul Steaua Bucuresti.

Sursa foto: adevarul.ro