Cererile pentru acordarea AJUTOARELOR de INCALZIRE pot fi depuse si in Sectorul 4

Locuitorii Sectorului 4 pot depune in aceasta perioada cererile de acordare a subventiilor pentru incalzirea locuintei, aferente perioadei 1 noiembrie 2014 – 31 martie 2015, a anuntat luni Primaria Sectorului 4.

Potrivit sursei citate, de aceste ajutoare beneficiaza numai persoanele cu un venit pe membru de familie de pana la 615 lei, pentru familiile si persoanele singure care se incalzesc cu gaze naturale, lemne si carbuni, combustibili  petrolieri si energie electrica, cu un venit de pana la 786 lei, pentru familiile care se incalzesc cu energie termica in sistem centralizat, si de pana la 1.082 lei, pentru persoanele singure, care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica, furnizata in sistem centralizat.

Inregistrarea cererilor se face la punctul de lucru al DGASPC, situat pe bd. Metalurgiei nr. 89, Sector 4 (in incinta Colegiului Tehnic “Miron Nicolaescu”), de luni pana miercuri, intre orele 08.30 si 16.00, joi, in interval orar 08.30–17.30 si vineri, intre orele 08.30 si 13.30.

Citeste si: Precizari de la Primaria Sectorului 2 in legatura cu acordarea AJUTOARELOR pentru INCALZIREA LOCUINTEI

Relatii suplimentare pot fi obtinute apeland numarul de telefon 0372.900.789 sau prin intermediul adresei de e-mail cms@dgaspc4.ro.

Pentru acordarea ajutoarelor de incalzire a locuintei, dosarul trebuie sa contina urmatoarele documente: cerere si declaratie pe propria raspundere, insotita de documentele doveditoare, acte de identitate ale titularului si membrilor, copii dupa facturile de energie, in cazul in care modalitatea de incalzire este cu gaze naturale sau cu energie electrica, si adeverinta de la asociatia de proprietary sau locatari din care sa rezulte numele, prenumele si CNP-ul persoanelor inregistrate in cartea imobilului care figureaza la cotele de intretinere, codul  furnizorului de energie termica si adresa de e-mail a asociatiei.

Citeste si: Primaria Sectorului 3 incepe distribuirea FORMULARELOR pentru obtinerea SUBVENTIEI LA CALDURA

Stabilirea dreptului de acordare se face o singura data, pe intreaga perioada a sezonului rece, incepand cu luna depunerii cererii, pentru cei care depun documentele pana la data de 20 a lunii respective, incepand cu luna urmatoare pentru cei care depun documentele dupa data de 20 a lunii si incepand cu luna depunerii cererii, pentru beneficiarii de ajutor social, al caror drept de ajutor social va fi stabilit incepand cu acea luna, indiferent de data la care cererea a fost depusa.

In cazul in care cererile vor fi depuse de administratori sau presedinti de asociatii de locatari/proprietari, delegati sa depuna dosarele, termenul limita de depunere este 15 noiembrie.

Sursa foto: viatabuzaului.ro