CERNOBIL, 28 de ani de la cea mai mare CATASTROFA NUCLEARA din ISTORIE!

Sambata se implinesc 28 de ani de la CATASTROFA NUCLEARA de la CERNOBIL. Explozia reactorului, echivalenta a peste 500 de BOMBE NUCLEARE de marimea celor de la Hiroshima, a lasat in urma oras pustiit, cu strazi si case abandonate. Specialistii spun ca abia in anul 2525, EMISIILE RADIOACTIVE vor ajunge la un nivel normal.

In fiecare an de la TRAGEDIE pe 26 aprilie sunt comemorate victimele acestui EVENIMENT care a marcat istoria omenirii. Dupa explozia de la reactorul 4 al centralei nucleare de la CERNOBIl zona a fost evacuata pe o raza de 30 de kilometri, iar unii dintre oamenii care s-au luptat cu incendiul de la reactor au MURIT la putin timp dupa ce au fost expusi unui nivel de RADIATII de 13 mii de ori peste cel normal.

Citeste si: CENTRALA NUCLEARA DE LA CERNAVODA, PE LOCUL TREI AL RISCULUI DE DEZASTRU NUCLEAR

Urmarile la scara larga ale dezastrului nu au fost observate pe moment, insa MUTATIILE GENETICE si explozia diverselor forme de cancer au dovedit ca efectele RADIATIILOR inca se fac simtite. Copiii care s-au nascut intre 1986-1994 au avut o dezvoltare fizica intarziata si valori mai scazute ale coeficientului de inteligenta, informeaza realitatea.net.

Potrivit specialistilor, explozia de la Cernobil a generat RADIATII cat pentru 500 de BOMBE NUCLEARE de marimea celor de la Hiroshima si Nagasaki. Statisticile arata ca peste 60 de mii de oameni au murit ca urmare a RADIATIILOR, iar mai mult de doua milioane au avut si inca mai au de suferit. Pentru a opri emisiile radioactive, zona activa a reactorului a fost acoperita cu un ”sarcofag” de beton. Expertii spun ca abia in anul 2525, EMISIILE RADIOACTIVE vor ajunge la un nivel normal.

PREVIZIUNI BABA VANGA: IN 2016, EUROPA NU VA MAI AVEA POPULATIE!

Sursa foto: sud-est-forum.ro