CERSETORII romani din Londra cer CASE pentru a nu mai ocupa bulevardele exclusiviste din oras

CERSETORII romani care si-au facut tabere din cutii de carton pe strazile Londrei cer autoritatilor engleze sa le ofere LOCUINTE pentru a nu mai popula cele mai exclusiviste bulevarde ale capitalei engleze.

O banda formata din 40 de CERSETORI romani traieste pe bulevardul londonez Park Lane, o zona in care se gasesc numeroase magazine, restaurante si hoteluri exclusiviste. Cand autoritatile le-au cerut sa plece din zona, rromii au spus ca sunt cetateni ai UE si cer sa li se dea CASE.

“Suntem din Romania. Suntem in Uniunea Europeana. Avem nevoie de ajutor, avem nevoie de o casa. Dati-ne o casa si nu vom fi aici“, a declarat pentru Evening Standard, o femeie care a refuzat sa-si dea numele.

Citeste si: NUMARUL VAGABONZILOR romani din centrul Londrei s-a TRIPLAT dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii

Patronii magazinelor de pe bulevardul Park Lane se plang ca din cauza mizeriei lasate in urma de cersetorii, dar si a luptelor dintre clanurile rivale, au tot mai putini clienti, scrie Daily Mail, potrivit b1.ro.

Totodata, autoritatile locale sustin ca mizeria pe care o fac rromii ii costa pe contribuabili 500.000 de lire sterline pe an.

Citeste si: ROMAN ARESTAT in Marea Britanie pentru ca a ajutat opt afgani sa treaca ilegal Canalul Manecii

Sursa foto: realitatea.net