CEx al PSD se reuneste la Vaslui: AGENDA de DISCUTII a social-democratilor

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste in sedinta vineri la ora 12.00 la Vaslui, presa locala notand faptul ca cel mai probabil acest judet a fost ales pentru a marca rezultatele inregistrate de filiala condusa de Dumitru Buzatu.

Liderul deputatilor social-democrati a declarat pentru HotNews.ro ca este un CEx de “consultare” in care se va discuta despre strategia pentru alegerile parlamentare si despre criteriile de eligibilitate pentru listele de candidati.

Presa locala din tara a inceput deja sa scrie despre posibilele liste. Un exemplu este in Prahova, unde din partea PSD ar putea candida printre altii Sebastian Ghita, precum si fratii Vlad si Andreea Cosma, copiii fostului sef al Consiliului Judetean Prahova, ambii trimisi in judecata, potrivit DePrahova.ro.

Sedinta CEx se desfasoara si in contextul atacurilor dintre Liviu Dragnea si Dacian Ciolos in scandalul impozitelor pentru veterani, liderul PSD amenintandu-l pe premier cu o motiune de cenzura, iar acesta replicand dur. Citeste detalii aici.

Dragnea se afla la Vaslui de joi, cand a avut intalniri cu lideri de filiale si cu primari din zona. Potrivit Monitorul de Vaslui, initial sedinta CEx fusese programata pentru 9 august, dar a a fost devansata. Dupa alegerile locale din 5 iunie, Dragnea a propus ca aceasta sedinta sa aiba loc la Vaslui, judet unde PSD a castigat 60 de primari, cu 16 mai multi decat in mandatul anterior, si peste jumatate din mandatele de consilieri locali sau judeteni.

Sursa foto: psd